nucleus Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2012 Ας αρχίσουμε. Δεν ξέρω πόσοι είχατε δει το παλιο μου υπερ-pc.Όσοι έχετε αδύναμη μνήμη ή δεν είδατε το post ξαναδείτε το εδώ. Μια πρόγευση από όσα θα επακολουθήσουν Nucleus Little Transformation Photos από τον κύριο grmiked taken με iphone Προτού ξεκινήσουμε όμως πρέπει να κάνουμε το πιο σημαντικό πράγμα στην κατασκευή - συναρμολόγηση ενός νέου pc. Πρώτη φάση: -To κουτί ή αλλιώς 600Τ (φώναζε με Χιονάτη) -Η μητρική ή αλλιώς γονίδιο κοινώς Asus Maximus V Gene. Love at first sight. To be continued........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 20, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Δεύτερη φάση: -Ώρα να γνωριστούμε με την "καυτή" Ivy κωδική ονομασία 3770Κ -Η τελευταία στην αγκαλιά του Gene Άτιμο submit πάλι σε πάτησα -H Ιvy περιμένει τα "οικογενειακά βάρη" Σημείωση:Λείπει ένα screenshot εδώ επιφυλάσσομαι για αυριο Δύσκολος ο κόκκος ρυζιού.Ελπίζω να έβαλα αρκετή πάστα είμαι και σε δίαιτα. -Τα βάρη που λέγαμε παραπάνω Τραγικά εύκολη εγκατάσταση περισσότερη ωρα παλέψαμε με τα καλώδια των ανεμιστήρων και τις CPU Fan υποσοχές της Gene. To be continued........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Μάϊος 20, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 καλορίζικα! περιμένουμε τη συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 20, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 :drool::drool::drool::drool::drool::drool: !!! No comments.!!! Αυτο το 600Τ με την Asus Maximus V Gene ωραιο "ζευγρακι" ..........!!!!!:rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 20, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Τρίτη φάση: -Έχοντας βάλει και τα οικογενειακά βάρη (Noctua nh-d14 heavyweight) παρατηρούμε ότι παραλείψαμε να βάλουμε κατι (όποιος βρει τι κερδίζει λουκουμάκι με αποσυρόμενη ζάχαρη η απλώς clickαρει) -Μετά το παραπάνω ooopsie! που ευτυχώς διορθώθηκε χωρίς να ξαναβγεί το θεριό και προτού συνεχίσουμε ας φωνάξουμε όλοι μαζί GROUPPPPPPP PHOTOOOOOOOOO! Δεξιό προφίλ Αριστερό προφίλ (Παίζει να είναι και ανάποδα.Δεν έχω αίσθηση προσανατολισμού καθόλου) Το be continued ............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 20, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Σε ποιά φάση είμαστε?? ......α ναι Δέκατη φάση: -Εδώ λέγαμε να βάλουμε την κάρτα γραφικών αλλά κάποιος κάθησε πάνω της :S και έπρεπε να γίνει RMA :rant::rant: Click για την πλακουτσωτή κάρτα Όσοι είδατε πρώτα το thumbnail δεν παίζω (Τόσα πολλά παρελκόμενα σε κάρτα δεν έχω ξαναδεί.Driver CD,ένα υποτυπώδες εγχειρίδιο χρήσης και ένα καλώδιο τροφοδοσίας) -Μετά βάλαμε την "καρδιά" του συστήματος Συνοψίζοντας Μπρος: Πίσω: Για το cable management έκανα ότι καλύτερο μπορούσα όπως βλέπετε τα μαύρα καλώδια μπλέκουν ωραία με το μαυρό background και γίνονται κυριολεκτικά αόρατα (ιδίως με κλειστό το πίσω καπάκι). Δέχομαι ιδέες πως να συνδέσω το usb3.0 καλώδιο του front panel του 600Τ από το μπροστά και εσωτερικό μέρος στο πίσω και έξω από το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 20, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 -"Ρε συ nucleus καμμία photo απο το μπροστά μέρος δεν έβαλες" -"Ίσως επειδή δεν έχω :rant:" Το σύστημα έτοιμο να δουλέψει....μάλλον. Και αυτά το τέλος.Αυτό ήταν δουλεύει.Δεν μυρίζει καμένο.Ο SSD πετάει μετρήσεις για τον Samsung 830 128Gb στο αντίστοιχο thread εδώ .Παιχνίδια δεν έχω για την GTX670 στο Freecell πάντως δίνει 2000+ fps. Βραδυνές photo δεν έχει μιας και δεν έχω φωτογραφική καρδιά μου. Όλες οι photo copyright από εμένα και τραβήχτηκαν από τον κύριο [MENTION=23974]grmiked[/MENTION] που δεν ανήκει πια στο forum ή έγραψα λάθος το nick. EDIT:και ναι είχα γράψει το nick λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 20, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Σημείωση:Οι αποστάτες που είχε πάνω το κουτί δεν ήτανε σε σωστή θέση για να βιδωθεί η κάτω πλευρά της Gene χωρίς να μετακινηθούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάϊος 20, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 [MENTION=1215]nucleus[/MENTION] Ε, τώρα τι καταλαβαίνεις; :drool:Να πω πως δεν ζηλεύω; Θα είναι ψέμα!Να πω πως δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω; Πάλι θα είναι ψέμα!Απορώ πόσο σου κόστισε το μαλλί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 20, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Λιγότερο από το s2011 και το X79 που είχα ερευνήσει το Φεβρουάριο κατά 500 ευρώ βγήκε.Η αναμονή έκανε καλό στο πορτοφόλι τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Μάϊος 20, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Πόσο βασανιστικό ήταν να περιμένεις να φτάσουν όλα για να μπούνε πάνω; (εγώ δεν άντεξα την προσμονή και πήγα σε sandy το χειμώνα) Καλορίζικο, ευχαριστούμε για την παρουσίαση, άψογο το αποτέλεσμα από κάθε άποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 20, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Σημείωση:Τώρα μου έρχονται ένα ένα.Στον fan controller του 600T μπήκαν μόνο οι ανεμιστήρες του κουτιού (2x200mm και 1x120mm). Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 20, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 [MENTION=1215]nucleus[/MENTION] ωραία πάει Για το usb3 εγώ θα έβαζα ένα τέτοιο eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 20, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 [MENTION=1215]nucleus[/MENTION] ωραία πάει Για το usb3 εγώ θα έβαζα ένα τέτοιο eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής Ναι το είδα που το πρότεινες σε ένα άλλο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 20, 2012 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Με αυτό θα γλυτώσεις το καλώδιο που θα περνάει απο μέσα για να βγει απο την pci θυρα. Σε εμφάνιση θα κερδίσεις βασικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 20, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Βασικά δεν χρειάζομαι usb3.0 οπότε απλώς δεν το έχω βάλει καν Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 20, 2012 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Και αυτό παίζει σαν ενδεχόμενο αλλά δεν είναι απαραίτητο να βάλεις usb3 συσκευές αλλά και usb2 Θα μου πεις "παίζει να καλύψω τις άλλες που έχει;" Ντεν ξέρω καρντιά μου θα σου απαντήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 20, 2012 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 μεγειες μαν !!! πανεμορφα ολα!!!! και ασπρο γραφειο βλεπω....αυτα ειναι νομιζαω τωρα πλεον δεν σε καρταει τπτ απο το να σαπισεις στο D3!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 20, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 diablo 3?59 ευρώ?Δεν το βλέπω σύντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Μάϊος 20, 2012 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Very nice...καλοδουλευτο και καλα mhzzz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.