Jump to content

Πρόβλημα με μητρική

Xaotic13

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

έχω το εξής πρόβλημα. Για καιρό ο υπολογιστής μου, μπαίνει ή όχι στα windows πραγματικά όποτε "γουστάρει". Πάντα όταν τον ανοίγω, άρχιζουν να δουλεύουν ανεμιστηράκια, σκληροί κτλ αλλά στην οθόνη είτε δεν μου εμφάνιζε τπτ (no signal going to sleep), είτε φτανει να κάνει display την μητρική μου - που είναι η P5H dh deluxe- και έμενε εκεί για πάντα, είτε ξεκινάει κανονικά τα Windows. Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει νέο "κόλπο". Ανοίγει,μπαίνει στα windows και ξαφνικά εκεί που όλα δουλεύουν κανονικά μαυρίζει η οθόνη σε - no signal going to sleep mode- και είτε να επανέρχετε μέσα σε 2 δυετερόλεπτα ή κάθολου. Και αυτό με την μαύρη οθόνη το κάνει ΠΑΝΤΑ αν πάω να βάλω καλώδιο ethernet για να το συνδέσω με το μόντεμ.

Φαντάζομαι ότι κάτι δεν παέι καλά με την μητρική - η οθόνη(?) δεν νομίζω να έχει θέμα ούτε η κάρτα γραφικών(?)-

έχει κανείς καμιά ιδέα?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γεια σας κ παλί, το συμπέρασμα παιδιά τελικά είναι το εξής: Ο υπολογιστής αν ξεκινήσει -γιατί μερικές φορές κολλάει εκει που δείχνει την μητρική μου-, την ώρα που όλα δουλέυουν οκ και μπαίνει στα Windows ξαφνικά χάνεται το σήμα από την οθόνη -σαν να μην λαμβάνει είσοδο πια- ενώ όλα λειτουργούν κανονικά. Τι μπορεί να φταίει? Είναι λίγο τραγικό αυτό που θα πω αλλά δεν κατάφερα να βρω ποια είναι η μπαταρία της μητρικής ώστε να κάνω clea cmos. Στο παρακάτω λινκ υπάρχει φωτο της μητρικής μου. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η μπαταρία για να δοκιμάσω να την βγάλω? ευχαριστώ πολύ

Είναι αυτό που μοιάζει με κέρμα (μέγεθος σαν ευρώ) αριστερά από την κίτρινη θύρα επέκτασης PCI-Express x16. Κέντρο και λίγο αριστερά πάνω. Μάλλον στην κρύβει η κάρτα γραφικών

έβγαλα την μπαταρία, την ξαναέβαλα και τώρα δεν μου δείχνει καν την αρχική οθόνη που απεικονίζει τον τύπο της μητρικής..από το καλό στο καλύτερο..

βγάλτα όλα απο το κουτί βαλτα επάνω στο γραφείο σου (ξύλο έτσι) βγάλε πάλι μπαταρία βγάλε το τροφοδοτικό απο την πρίζα πάτα πολλές φορές (20) το power (αυτο το κάνουμε για να αδείασουν οι πυκνωτές απο ρεύμα) και αφησε το μερικες ώρες.

Μετά βαλτο στο ρεύμα και δοκίμασε.

Θα το ξεχνούσα.. Ασε μια ραμ επάνω στο μηχάνημα ενα ποντίκι-πληκτρολόγιο και τον σκληρό δισκο συνδεμένα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.