karmen1983 Μάϊος 20, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 παρεξηγημένα τα έχεις κάποια πράματα karmen, η Eizo βγάζει και οθόνες για enthusiast / pro gamers / multimedia όπως αυτή που ανέφερα. Δεν βγάζει μόνο και μόνο επαγγελματικές.Όσοι έχουν έρθει σπίτι μου και λίγο που έχουν κάτσει να τη δουν είχαν μείνει έτσι :drool::drool::drool::drool: δε νομίζω να είναι τυχαίο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Η 27άρα κατά τη γνώμη μου είναι υπερβολή, ακόμη και εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων που κάνω με καλύπτει η 24', έχω τύχει να δουλέψω και σε 27άρα dell αλλά ποιο πολύ με κούραζε παρά με βοήθαγε, χώρια ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό. τέλος πάντων, ότι αποφασίσει ο ίδιος. Δε με πιάνεις και ανησυχώ Από 27άρα dell σου γράφω και είμαι μπροστά της πάνω απο 12 ώρες κάθε μέρα. Είτε σπίτι είτε στο γραφείο. Κούραση μηδέν. Εκεί που διαφωνώ είναι στο εξής Ναι μεν καλή και χρυσή η οθόνη που προτείνεις αλλά: 1. Το παλικάρι απο την αρχή ζήτησε 27άρα. 2. Δίνει 2000ευρώ. Να δώσει 1000 για οθόνη; Κάτι είπε για o/c. Αυτό σημαίνει: 1. καλή μητρική για σπρώξιμο 2. Καλή ψύχτρα 3. Καλό κουτί Από τα τρία παραπάνω απο την στιγμή που θα κάνει o/c δεν κόβεις σε καμία περίπτωση Μετά θέλει τα Last games στο full. Καλή κάρτα γραφικών λοιπόν πάλι δεν κόβουμε Τροφοδοτικό να πάρει ένα cx600άρi όπως πρότεινε ο φίλος Βαγγέλης πιο πάνω; Γιατί να μην πάρει ένα modular και με 7 χρόνια εγγύηση αφού τα σκάει που τα σκάει; Το συμπέρασμα δεν χωράνε μέσα με αυτή την οθόνη. Αυτό εξηγώ Πρότασή μου λοιπόν μιας και αποφάσισε για 24άρα dell το παλικάρι και I am out cpu: Intel Core i5-3570K | Skroutz.gr 223.50 mobo: Asus P8Z77-V | Skroutz.gr 187.60 cooler: ας αποφασίσει τι θέλει custom ή όχι ram: Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP | Skroutz.gr 52.50 ssd: OCZ Vertex 4 SATA III 2.5" SSD 128GB | Skroutz.gr 154.50 gpu: Asus Radeon HD 7970 3072MB | Skroutz.gr 480 dvd: ~15 psu: Corsair Professional Series HX750W | Skroutz.gr 136 (και με λιγότερα W είναι οκ) case: Corsair Graphite 600T | Skroutz.gr 171 monitor: Dell UltraSharp U2412M | Skroutz.gr 229 1649.10 συνολάκι Αν δεν έχει δίσκο ας πάρει και έναν περισσεύουν Samsung Spinpoint F3 1TB | Skroutz.gr edit: Αν είναι οπαδός της Nvidia ας πάει σε 670 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 20, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Η Asus P8Z77-V θα με καλυψει οσον αφορα το oc η να παω σε Αsus Maximus V gene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peopas Μάϊος 20, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Η Asus P8Z77-V θα με καλυψει οσον αφορα το oc η να παω σε Αsus Maximus V gene?Για ποιο λόγο οι περισσότεροι εδώ μέσα νομίζουν ότι για να κάνουν oc πρέπει δε και καλά να πάρουν ROG mobo; Η μητρική θα σε υπερκαλύψει σε αυτόν τον τομέα (εκτός ίσως αν ασχολείσαι με extreme ocing, άζωτα κτλ). Επίσης αν ήμουν στη θέση σου θα πήγαινα 27'' monitor και 680 (but this is just me). Ό,τι και να πάρεις πάντως σου εύχομαι να το χαρείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 20, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Για ποιο λόγο οι περισσότεροι εδώ μέσα νομίζουν ότι για να κάνουν oc πρέπει δε και καλά να πάρουν ROG mobo; Η μητρική θα σε υπερκαλύψει σε αυτόν τον τομέα (εκτός ίσως αν ασχολείσαι με extreme ocing, άζωτα κτλ). Επίσης αν ήμουν στη θέση σου θα πήγαινα 27'' monitor και 680 (but this is just me). Ό,τι και να πάρεις πάντως σου εύχομαι να το χαρείς!Aζωτα οχι το τυπικο oc αντε βαρια νερακι αλλα οχι σε πρωτη φαση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 22, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Τελικα θα παρω 27αρα οθονη και gtx 680.Να παρω την asus η την gigabyte που ειναι κλοκαρισμενη λιγο ταχυτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 22, 2012 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Υπάρχει και το charmap.Αsus DCII TOP vs gigabyte windforce OC?To ίδιο είναι πάρε όποια σου αρέσει.Και οι 2 κρύες ειναι και οι 2 θα παίζουν τα πάντα.Αν ωστόσο ρωτάς για reference πάλι η ίδια απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 22, 2012 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Sorry gia ta greeklish ... και να Let me google that for you πως το διορθώνουμε αυτό για να γλυτώνεις το edit αργότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 22, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Υπάρχει και το charmap.Αsus DCII TOP vs gigabyte windforce OC?To ίδιο είναι πάρε όποια σου αρέσει.Και οι 2 κρύες ειναι και οι 2 θα παίζουν τα πάντα.Αν ωστόσο ρωτάς για reference πάλι η ίδια απάντηση τι ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Μάϊος 22, 2012 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 δεν ειναι refference vgas ειναι με aftermarket ψυξεις , εγω θα πηγαινα για asus DCII . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 23, 2012 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Λοιπον το συστημα μεχρι στιγμης εχει ως εξης:CPU: i5 3570κMB: Asus P8Z77 deluxeGPU: ASUS GeForce GTX680-DC2O-2GD5SSD: OCZ Vertex 4 120gb.CPU Cooler : Noctua DH-14Monitor: Dell Ultrasharp u2711Ram: Ποια απο τις 2? http://www.hoh.de/hardware/arbeitsspeicher/desktop/ddr3/1600-2000/hersteller/kingston/464021/kingston-8gb-kit-pc3-12800-ddr3-1600-hyperx-blu-2x4gbKingston 8GB KIT PC3-12800 DDR3-1600 CL9 HyperX XMP | Kingston | Hersteller | 1600 - 2000 | DDR3 | Desktop | Arbeitsspeicher | Hardware | hoh.deΟποτε λειπει τωρα μονο το κουτι και το τροφοδοτικο και ο σκληρος δισκος...ακουω και για αυτα προτασεις και φυγαμε για τελικο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 23, 2012 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Οι μνήμες είναι το ίδιο.Αν δεν έχει δίσκο ας πάρει και έναν περισσεύουνSamsung Spinpoint F3 1TB | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kry$h Μάϊος 24, 2012 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 εγω παίζω στη 42αρα πλάΖμα μου. Πολυθρόνα, υποπόδιο, τραπεζάκι για καφε. Πλεον δεν μπορώ να γυρίσω με τιποτα στις μικρες και στο γραφείο. Βλέπω και τις ταινιες σ αυτη. Ο ήχος στο 7.1 receiver. Μια χαρα με βρισκω:mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 24, 2012 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 εγω παίζω στη 42αρα πλάΖμα μου. Πολυθρόνα, υποπόδιο, τραπεζάκι για καφε. Πλεον δεν μπορώ να γυρίσω με τιποτα στις μικρες και στο γραφείο. Βλέπω και τις ταινιες σ αυτη. Ο ήχος στο 7.1 receiver. Μια χαρα με βρισκω:mamba:Μπράβο. Κάτι για τη σύνθεση μήπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Μάϊος 24, 2012 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 τροφοδοτικο δεν τσιμπας ενα corsair ax850?να εισαι αρχοντας για πολλα χρονακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 24, 2012 Author #35 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 τροφοδοτικο δεν τσιμπας ενα corsair ax850?να εισαι αρχοντας για πολλα χρονακια....ελεγα να παρω το corsair HX 750. Ποια ειναι η διαφορα της ΑΧ σειρας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 24, 2012 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 καλύτερο efficiency Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kry$h Μάϊος 25, 2012 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Μπράβο. Κάτι για τη σύνθεση μήπως? δεν θα πρότεινα συγκεκριμένες λύσεις, μιας και δεν γνωρίζω τα μοντέλα που παίζουν αυτόν τον καιρό. το σχόλιό μου το έκανα επειδή είδα ότι θα αγοραστεί μια μάλλον ακριβή οθόνη, οπότε είναι δυνατόν με τα ίδια χρήματα να αγοραστει μια μεγαλη lcd ή plasma που θα είναι άριστη για ταινίες και κατά τη δική μου γνώμη, φοβερή και στα παιχνίδια. Προφανώς δεν είναι ό,τι καλύτερο για σερφάρισμα και εργασία γραφείου και ειναι λογικό ισως να αγοραστει και μια φθηνή μικρή lcd γι αυτη τη δουλεια. Η πρόταση ειναι εντελώς outsider οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε πριν δηλώσει ο ενδιαφερόμενος ότι το σκέφτεται. ΥΓ. Οκ ας δώσουμε ένα παράδειγμα στα κουτουρού Panasonic TX-P50X50E | Skroutz.gr panasonic plasma 50" = με 4 25αρες σε επιφάνεια και από 620 Ευρουλάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
peopas Μάϊος 25, 2012 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 δεν θα πρότεινα συγκεκριμένες λύσεις, μιας και δεν γνωρίζω τα μοντέλα που παίζουν αυτόν τον καιρό.το σχόλιό μου το έκανα επειδή είδα ότι θα αγοραστεί μια μάλλον ακριβή οθόνη, οπότε είναι δυνατόν με τα ίδια χρήματα να αγοραστει μια μεγαλη lcd ή plasma που θα είναι άριστη για ταινίες και κατά τη δική μου γνώμη, φοβερή και στα παιχνίδια. Προφανώς δεν είναι ό,τι καλύτερο για σερφάρισμα και εργασία γραφείου και ειναι λογικό ισως να αγοραστει και μια φθηνή μικρή lcd γι αυτη τη δουλεια. Η πρόταση ειναι εντελώς outsider οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε πριν δηλώσει ο ενδιαφερόμενος ότι το σκέφτεται. ΥΓ. Οκ ας δώσουμε ένα παράδειγμα στα κουτουρού Panasonic TX-P50X50E | Skroutz.gr panasonic plasma 50" = με 4 25αρες σε επιφάνεια και από 620 Ευρουλάκια H οθόνη ΔΕΝ είναι fullHD αλλά HD ready, οπότε και μόνο γι' αυτό είναι no go. Άσε τα προβλήματα που μπορεί να έχει η plasma με το desktop usage... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kry$h Μάϊος 25, 2012 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 όντως, απ' εξω εγραφε 1920 ο σκρουτζ, αλλα μεσα ελεγε αλλα. το θέμα είναι ότι με μεχρι 700 μπορουν να βρεθουν αξιολογες lcd και plasma μεγαλου μεγεθους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.