nathanlyk Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2012 Εχω θεμα με καρτα γραφικων και παει για πεταμα 99,9%. Ομως βρηκα στο ebay το ιδιο ακριβως τσιπακι καρτας γραφικων με μολις 25δολλαρια. Στο λαπτοπ γνωριζω που βρισκεται το τσιπακι και εχω πληρη προσβαση.Το ερωτημα ειναι αν μπορω να το αντικαταστησω μονος μου και τι θα χρειαστω.
auditt Μάϊος 20, 2012 #2 Μάϊος 20, 2012 Εχω θεμα με καρτα γραφικων και παει για πεταμα 99,9%. Ομως βρηκα στο ebay το ιδιο ακριβως τσιπακι καρτας γραφικων με μολις 25δολλαρια. Στο λαπτοπ γνωριζω που βρισκεται το τσιπακι και εχω πληρη προσβαση.Το ερωτημα ειναι αν μπορω να το αντικαταστησω μονος μου και τι θα χρειαστω.πριν πεταξεις την καρτα δοκιμασε να την φουρνησεις στο φουρνο ισως ζωντανεψειεπισης ποιο μοντελο ακριβως μοντελο λαπτοπ εχεις?γενικα εαν ποιανει το χερι σου και εχεις σταθερο χερι για να μην κανεις καμια ζημια με το κατσαβιδι δεν θα εχεις θεμα νομιζω
Qparadox Μάϊος 20, 2012 #3 Μάϊος 20, 2012 Για να γίνει αντικατάσταση χρειάζεσαι εξοπλισμό που προφανώς δεν έχεις. Εκτός από το πιστόλι/σταθμό θερμού αέρα, θες και τον αντίστοιχο εξοπλισμό για να βάλεις την κόλληση σε κάθε επαφή (BGA)... δηλ. το λεγόμενο reballing, δες στο youtube για reballing gpu για να πάρεις μια ιδέα.Από την άλλη, μπορείς να το βάλεις στο φούρνο που λέει και ο auditt ή με πιστόλι θερμού αέρα κι αν δουλέψει-δούλεψε... το λεγόμενο reflow gpu (επίσης στο youtube)
Dant3 Μάϊος 20, 2012 #4 Μάϊος 20, 2012 Βασικα αν δεν ξερουμε τι λαπτοπ ειναι δεν νομιζω να μπορουμε να πουμε κατι...
Artist_ Μάϊος 20, 2012 #5 Μάϊος 20, 2012 γραφικων με μολις 25 δολλαρια ?και 100 τα μεταφορικά? δώσε παραπάνω πληροφορίες.μοντέλο λαπτοπ και λινκ απο το ebay.editσου απάντησα και εδώ.http://www.thelab.gr/mobile-computing/provlima-sovaro-me-vaio-vgn-fz31z-108743-4.html
nathanlyk Μάϊος 20, 2012 Author #6 Μάϊος 20, 2012 sony vaio vgn-fz31z nvidia 8600M GSεδω η καρτα Find nVIDIA Geforce 8600M GS G86-770-A2 G84M Chipset BGA on eBay Global Buying, with worldwide deals on items in all your top categoriesΔεν παιζει να υπαρχει τεχνικος που να το αναλαβει; Να του παω λαπτοπ ανοιχτο και την νεα καρτα να κανει την αντικατασταση;; Παιζει αυτο;;
auditt Μάϊος 21, 2012 #7 Μάϊος 21, 2012 sony vaio vgn-fz31z nvidia 8600M GSεδω η καρτα Find nVIDIA Geforce 8600M GS G86-770-A2 G84M Chipset BGA on eBay Global Buying, with worldwide deals on items in all your top categoriesΔεν παιζει να υπαρχει τεχνικος που να το αναλαβει; Να του παω λαπτοπ ανοιχτο και την νεα καρτα να κανει την αντικατασταση;; Παιζει αυτο;;Φυσικα και υπαρχουν τεχνικοι που κανουν τετοιαδουλειαεχω ετσι ειχα κανει για να μπει ο ssd στο λαπτοπ μου(dell inspiron 15r) το πηγα σε τεχνικο καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να το ανοιξω εγω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.