VasPoly Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2012 Εχω μια σκεψη και θελω λιγο τα φωτα σας....Αν βαλω σε ενα loop να δουλεψουν μια swiftec 655 και μια dcc 350 μονταρισμενη με την πλακετα που την κανει 18Wtank->350->dual rad->dual rad->quad rad->d5-> gpu block->cpu block->tankΓινεται αυτο που εχω στο μυαλο μου ή πρεπει και οι δυο αντλιες να ειναι το ιδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Xωρίς να έχω ασχοληθεί ποτέ με υδρόψυξη πιστεύω πως βάση λογικής πρέπει οι δύο αντλίες να βγάζουν ακριβώς τα ίδια l/h.Δηλαδή η "παραγωγή"(πρώτη αντλία) να είναι ίδια με την "ζήτηση" που θα έχει η δεύτερη ώστε να σπρώξει νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάϊος 20, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 ΟΧΙ δεν πρέπει να είναι ίδιες. Απλά πρέπει να μπει η μια πριν όλα τα ψυγεία και η άλλη ακριβώς πριν τα 2 blocks. Όπως τα έχεις βάλει δηλαδή Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Μάϊος 20, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Γίνεται αυτό που σκέπτεσαι όπως το περιγράφεις - προσωπικά έχω και εγώ μία D5 vario(set2) και μία P500 στο κύκλωμά μου και δουλεύουν άψογα. Αν και μόνη της η D5 τα καταφέρνει άνετα (set5), κάτι που εκτιμώ ότι ισχύει και στη δική σου περίπτωση(655). Πάντως σίγουρα δοκιμάζοντας θα βρεις το βέλτιστο συνδυασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 20, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Γίνεται να μπουν και οι δύο αλλά για μένα καλύτερα να κάνεις αλλιώς τη διαδρομή σου.Δλδ...tank>350>quad rad>cpu block>655>dual rad>dual rad>gpu block>tank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάϊος 20, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Γίνεται να μπουν και οι δύο αλλά για μένα καλύτερα να κάνεις αλλιώς τη διαδρομή σου.Δλδ...tank>350>quad rad>cpu block>655>dual rad>dual rad>gpu block>tank.η κάθε αντλία δίνει πίεση και τυρβώδη ροή στο νερό με το πρώτο να είναι το σημαντικότερο. τα ψυγεία και τα μπλοκ χρειάζονται αυτή την πίεση για να είναι αποδοτικότερα οπότε είναι καλύτερο είναι να μπουν οι αντλίες πριν από αυτά. η θερμοκρασία του νερού μετά την αντλία και πριν το μπλοκ αυξάνεται πάνω από 1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.