Jump to content

αγορα tv tuner για laptop

tengai34

Recommended Posts

καλησπερα

παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για ενα tv tuner .θελω να πιανει ψηφιακα αλλα και αναλογικα καναλια (θα χρησιμοποιηθει και σε επαρχια ) αν εχει και ραδιο καλα θα ηταν ,τελος θα συνδεεται με εξωτερικη κεραια

α ακομη τηλεκοντρολ και εγγραφη προγραμματων επισης καλοδεχουμενα .με μια πρωτη ματια εντοπισα αυτο

Turbo-X TV tuner HTT 1000 Hybrid (USB) - Κάρτες TV-Radio - plaisio.gr

οποιος χρησιμοποιει κατι αντιστοιχο θα του ημουν υποχρεος αν ελεγε την αποψητου και την προταση του

ευχαριστω

Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις?Κοίτα σε λύσεις της Αvermedia.Δουλεύουν και με το windows media center . Εγώ στο λάπτοπ και στο desktop χρησιμοποιώ αυτό AVerMedia AVerTV Global - TV Tuners, Media Player, IPTV and Multimedia Products - AVerTV TwinStar . Στην Αθήνα τα πιάνει όλα και με την δική του κεραιούλα.Στην Ναύπακτο δεν τα πιάνει όλα με την δικιά του,θέλει να το συνδέσεις στης πολυκατοικίας.

Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις?Κοίτα σε λύσεις της Αvermedia.Δουλεύουν και με το windows media center . Εγώ στο λάπτοπ και στο desktop χρησιμοποιώ αυτό AVerMedia AVerTV Global - TV Tuners, Media Player, IPTV and Multimedia Products - AVerTV TwinStar . Στην Αθήνα τα πιάνει όλα και με την δική του κεραιούλα.Στην Ναύπακτο δεν τα πιάνει όλα με την δικιά του,θέλει να το συνδέσεις στης πολυκατοικίας.

ελεγα για κανα 50αρικο απ οτι βλεπω με το aver ξεφευγω ,βεβαια η επαρχια που το θελω ειναι στον αγιοβασιλειο πατρων ΑΠΕΝΑΝΤΙ σου :)

πιανει και αναλογικα αυτο που μου αναφερεις;;

• 2 weeks later...

ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας και τη βοηθεια σας τελικα εφτασε στα χερια μου μεταχειρισμενο το παρακατω:clap::clap:

AverMedia H830 Hybrid Volar HD 830 USB

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.