Jump to content

Αναβάθμιση PC !!!

CHRIS2005

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να αναβαθμίσω το PC με τον Amd 1090 που, και σκέφτομαι τι να πάρω...

Οι λύσεις είναι να πάω σε Socket 2011, ή σε Ivy Bridge ???

Θα ήθελα τη δεύτερη επιλογή αλλά με φοβίζουν οι φήμες περί θερμοκρασιών.

Αν είναι δυνατό να έχω την άποψη σας.

Ευχαριστώ !!!

Χρήστος.

Σε συμφερει να πας σε Ivy Bridge. Πες μας ποσα μπορεις να διαθεσεις για να βρουμε τι μπορεις να παρεις...

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τις θερμοκρασιες. Απλα ειναι λιγο υψηλες αν κλοκαρεις.

Αν πάω σε Ivy Bridge, η επιλογή είναι ο Intel Core i7-3770K.

Στην μητρική κολλάω λίγο γιατί παίρνω πάντα Asus ROG και δεν έχει βγει ακόμα.

Η επιλογή Intel Core i7-3930K ή Intel Core i7-3820 δεν λέει ???

Άμα δεν ασχολείσαι με νούμερα και benchmarks, δεν αξίζει καν το κόπο και τα τόσα λεφτά.

Ο 1090 είναι υπερ αρκετός.

Αν πάω σε Ivy Bridge, η επιλογή είναι ο Intel Core i7-3770K.

Στην μητρική κολλάω λίγο γιατί παίρνω πάντα Asus ROG και δεν έχει βγει ακόμα.

Η επιλογή Intel Core i7-3930K ή Intel Core i7-3820 δεν λέει ???

Δεν υπάρχει μόνο ο 3770K

Core i7 3570K

Core i7 3770K

AsRock Z77 Fatality Professional-M (σε φάση ROG)

Z77 ROG board υπάρχει, σε mATX. Αναμένεται και η Maximus V Formula (ATX).

[ame=http://www.amazon.co.uk/Asus-Motherboard-PCI-Express-CrossFireX-Intelligent/dp/B007KZQEGM/ref=sr_1_8?s=computers&ie=UTF8&qid=1337433851&sr=1-8]Asus Z77 Maximus V Gene[/ame]

Ο 3930K είναι CPU των 500€, αρκετά ακριβό θα έλεγα. Ο 3820 είναι καλό κομμάτι και το chipset που τον υποστηρίζει (Χ79) κορυφαίο, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να πάω σε 3770Κ και Z77.

Το χρήμα όμως το δίνεις εσυ, οπότε ΕΣΥ αποφασίζεις :p

Και εγώ στην ίδια μοίρα είμαι και με την ίδια απορία...!!!

Με 600€ σε τι θα πηγαίνατε ρε παίδες...x79 or z77???

Από την μία 3820,με μια asrock or giagabyte μητρικούλα και από την άλλη ένας 2600k με πάλι μία από τις δύο εταιριούλες για μητρική.

Τι θα επιλέγατε???

Βασικά τον είχα στο μυαλό μου τον 3770K αλλά μετά από αυτά που είδα στα reviews με τις θερμοκρασίες αλλά και με το ότι τα περισσότερα κομμάτια δεν πάνε πάνω από 4.8, τον απέρριψα!

Και για αυτό είπα για 2600k.

Για 3820 με μια gigabyte ud3 ή asrock extreme 3 or 4,τι λέτε???

Βασικά τον είχα στο μυαλό μου τον 3770K αλλά μετά από αυτά που είδα στα reviews με τις θερμοκρασίες αλλά και με το ότι τα περισσότερα κομμάτια δεν πάνε πάνω από 4.8, τον απέρριψα!

Και για αυτό είπα για 2600k.

Για 3820 με μια gigabyte ud3 ή asrock extreme 3 or 4,τι λέτε???

Στην θεση σου αν πηγαινα για Χ79 οπωσδηποτε, δεν θα κοιτουσα καν τον 3820..αλλα τον 3930Κ..

Ακριβη πλατφορμα προς το παρον για αυτα που προσφερει το 2011.

Εγω ψινομαι για 3570Κ(ακομα και 2500Κ/2600Κ)+Ζ 77/Ζ 68..

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας.

Η χρήση του υπολογιστή είναι μία.

Ατελίωτο Gaming. Και πολύ λίγο σερφάρισμα, καθώς και προβολή ταινιών. Για τον 3770K όπως λέω και παραπάνω, ανησυχώ για τις θερμορασίες. Βέβαια την ψύξη θα αναλάβει η Prolimatech Megahalems Rev.C.

Σκέφτομαι πολύ την λύση 3930Κ. Ο λόγος που έχω υπόψη μου τον 3770Κ, είναι οι καινοτομίες που διαθέτει.

Τώρα από μητρική αν πάω σε 2011 βλέπω μία μόνο λύση :

Asus Rampage IV Extreme. Σκεφτόμουν και κάποια άλλη φθηνότερη π.χ. την Asrock, αλλά με την σειρά ROG είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Μητρική σε Ζ77, ROG δεν βλέπω να υπάρχει ακόμα.

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας.

Η χρήση του υπολογιστή είναι μία.

Ατελίωτο Gaming. Και πολύ λίγο σερφάρισμα, καθώς και προβολή ταινιών. Για τον 3770K όπως λέω και παραπάνω, ανησυχώ για τις θερμορασίες. Βέβαια την ψύξη θα αναλάβει η Prolimatech Megahalems Rev.C.

Σκέφτομαι πολύ την λύση 3930Κ. Ο λόγος που έχω υπόψη μου τον 3770Κ, είναι οι καινοτομίες που διαθέτει.

Τώρα από μητρική αν πάω σε 2011 βλέπω μία μόνο λύση :

Asus Rampage IV Extreme. Σκεφτόμουν και κάποια άλλη φθηνότερη π.χ. την Asrock, αλλά με την σειρά ROG είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Μητρική σε Ζ77, ROG δεν βλέπω να υπάρχει ακόμα.

sorry, αλλα γιατι καιγεσαι για επεξεργαστη αφου οι χρησεις που κανεις, περισσοτερο επιβαρυνουν καρτα γραφικων...???

βεβαια, εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις, αλλα....!!

τον 1090T εχεις ή τον 2700Κ? με μπερδευει η υπογραφη σου....!!!!!

Κάρτα έχω την 590.
βρές μια 2η 590, και είσαι βασιλιάς, δε θες επεξεργαστική ισχύ στα games, για 1-2 fps δεν νομίζω να αξίζει η μετάβαση με αλλαγή σε cpu/mobo.

Δεν μου επιτρέπει το σύστημα να βάλω ότι έχω στην υπογραφή μου.

Εκτός της υπογραφής έχω το εξής σύστημα :

CASE:THERMALTAKE VA7000SWA SHARK WINDOW SILVER,

PSU:TAGAN TG800-U88 BZ PIPEROCK 800W,

MTB:ASUS CROSSHAIR IV FORMULA,

CPU:AMD PHENOM II X6 1090T,

COOLER:COOLERMASTER V8,

VGA:ASUS HD6970/2DI2S/2GD5,

RAM:CORSAIR DOMINATOR GT 8GB 1600MHZ (7-7-7-20),

HDD:WD CAVIAR BLACK 1TB (SATA III),

HDD STORAGE:SEAGATE BARRACUDA GREEN 2TB (SATA III),

DVD:SONY OPTIARC AD-7240S,

KEYBOARD & MOUSE:LOGITECH MX5500,

MOUSEPAD:RAZER DESTRUCTOR,

και θέλω να αντικαταστήσω για αρχή μητρική και 1090. Τα πουλάω κιόλας αλλά δεν μπορώ να βάλω αγγελία.

Φίλε AnimaTronic μ' αρέσει η Asus Z77 Maximus V Gene αλλά θα φαίνεται μύγα μέσα στο Case...

Ναι αλλά υπάρχουν μύγες που σκοτώνουν!!!Και αυτή είναι μία από αυτές!

Φίλε μου αν μπορείς να τα δώσεις και να πας σε αυτήν τότε εννοείτε την παίρνεις.

Αναφέρομαι στην Asus Z77 Maximus V Gene!

[MENTION=15504]Pokemon640[/MENTION]

Πλάκα μου κάνεις έτσι φίλε μου Pokemon640???!!!Τέσσερις πυρήνες σε ένα σύστημα???Τι το καλύτερο θα έχει???Που ο ένας απλά θα κάθεται ή που θα έχει προβλήματα ή που θα είναι και κάπου χειρότερα ή άσε για την κατανάλωση και για το δεύτερο τροφοδοτικό που θα χρειάζεται!!!

Δεν είναι λύση αυτή!

[MENTION=9875]venom7[/MENTION] Quad crossfire έχω κάνει 2 φορές, μια χαρά αποδίδει, Quad SLI όχι ακόμη, αλλά δεν νομίζω να διαφέρει πολύ. Εγώ δεν κοιτάω κατανάλωση αν πρόκειται για απόδοση, άσε που έχουν ωριμάσει καλά οι drivers της 5χχ σειράς και αποδίδουν μια χαρά και σε Quad sli.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.