Jump to content

Recommended Posts

Εχω ενα laptop acer aspire 5360 15,4" με χαλασμενο το screen panel..εχω βρει ενα panel στο amazon... Παιζει να τω αλλαξω μονος μου η θα κανω καμια ζημια ?? ο τεχνικος μου ζηταει 160 για αλλαγη χωρις το ΦΠΑ !!:suicide2:

Αν το κάνεις προσεκτικά και δεν σπάσεις τίποτα απο τις ενώσεις είναι δουλειά 15 λεπτών.Ψάξε βρες κανένα disassembly video για να ξέρεις τι πρεπει να προσέξεις όταν λύνεις το συγκεκριμένο λαπιτοπ.Αν πιστεύεις οτι δεν μπορείς να το κάνεις παζάρεψε τον τεχνικό ;) ή βρες κάποιον άλλο που μπορεί να το κάνει.

Γενικά η αλλαγή είναι εφικτή αλλά θέλει τεράστια προσοχή μιας και δεν το έχεις ξανακάνει.

Πρώτα εξασφάλισε ότι το πανελ που πας να αγοράσεις κάνει για το λαπτοπ σου. Και δεύτερον, όταν αποσυναρμολογείς λάπτοπ και οθόνη, κράτα σημειώσεις για κάθε σου κίνηση, τράβα και φωτογραφίες για να μην χάσεις τον μπούσουλα κατά την συναρμολόγηση.

Δες και κανά βίντεο στο youtube να πάρεις μια ιδέα.

θα ηταν καλη ιδεα να βγαλω το καμενο και να το παω σε κανενα μαγαζι που πουλαει μεταχειρισμενα μηπως μου βρουν αυτοι καπιο απο το stock τους εκει ? ξερει κανεις τετια μαγαζια ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.