zyx Αύγουστος 6, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 τα μοτερια στην παραταξη ενομενα με το αφεντικο:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 6, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 ακομα μια φωτο απο την παραταξη του οπλοστασιου. αντρες!!!! προσοχη!!!! :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 7, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 ’ντε παίδες θα μας πάρει χειμώνας, βάλτε πάνω τα μωρά να δούμε στους πόσους -°C θα φτάσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 7, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 ακομα μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 7, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 endu ετσι φενεται θα χειμονιασουμε αλλα τουλαχιστον προχοραει σιγα σιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 7, 2004 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 ΛΟΛ δεν μου είχες πει για cascade Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 7, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk ΛΟΛ δεν μου είχες πει για cascade Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Αύγουστος 7, 2004 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Η δουλειά βαδίζει αρκετά καλά Και υλοποιείτε. Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στην κατασκευή λόγο ότι κάποια εξαρτήματα δεν τα αγοράζεις μόνο, αλλά πρέπει να τα κατασκευάσεις. Το καλό πράμα αργη .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 7, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από ICE Το καλό πράμα αργη .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 8, 2004 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 Mη αγχώνεσαι Αλέξανδρε είσαι μάστορας και δε έχεις να ανησυχείς για τίποτα απλά λέμε καμιά κουβέντα στο zyx για τον κρατήσω σε εγρήγορση Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 8, 2004 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 η αλήθεια είναι βέβαια ότι παρακολουθούμε με ανυπομονησία αλλά ναι καλύτερα αργά αλλά ΣΤΑΘΕΡΑ βήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 9, 2004 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 αν καταλαβα καλα αφεντικο θα ειναι δυο autocascade που το ενα να ψυχει το αλλο? Αρρωστο!@!! Δωσε κανενα σχεδιο ρε κουφαλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Αύγουστος 9, 2004 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Πολύ καλά κατάλαβες χρησταρα. Στην ουσία θα είναι δυβαθμιο, η μια εγκατάσταση θα ψυχή την άλλη, αλλά η μεγάλη μαγκιά θα είναι στην τρίτη βαθμίδα(βοηθητική) χωρίς άλλων συμπιεστή. Όσο για το σχέδιο τι ακριβώς θέλεις να σε στύλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 9, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Αρχική απάντηση από ICE αλλά η μεγάλη μαγκιά θα είναι στην τρίτη βαθμίδα χωρίς άλλων συμπιεστή ει πσιτττττ.... αφου ειπαμε δεν θα τα λεμε ολα (ενωητε οτι κανω πλακα ετσι. για να μην παρεξηγιομαστε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 9, 2004 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 σχεδιασε το σε κανα photoshop, paint οπου θες και ανεβασε το να το δουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 9, 2004 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 @zyx ναι γιατι και να μου το δειξει μπορω να το κανω? Το λιγοτερο που θα παθω θα ειναι να ανατιναχτω μεσα στο σπιτι μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 9, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Αρχική απάντηση από unseen @zyx ναι γιατι και να μου το δειξει μπορω να το κανω? Το λιγοτερο που θα παθω θα ειναι να ανατιναχτω μεσα στο σπιτι μου..... :p παντος εκανα πλακα ετσι. μην το παρετε στραβα οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 9, 2004 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 ελα ρε... εννοειτε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Αύγουστος 9, 2004 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 14:58] σχεδιασε το σε κανα photoshop, paint οπου θες και ανεβασε το να το δουμε!! Το συγκεκριμένο αργότερα. Αν θέλεις κάτι άλλο να σε στύλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 9, 2004 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.