Jump to content

Ομαδική: Sandisk Extreme 120GB 100€

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους,

Στο γειτονικό site ετοιμάζουμε μια ομαδική -και σκέφτηκα πώς και απο εδώ θα άρεσε σε πολλούς- απο ένα κατάστημα/διανομέα στην Αθήνα που δεν μπορώ να γράψω το όνομά του (είναι σοβαρό και μεγάλο, μην φοβάστε) αλλά μας δίνει τον SanDisk Extreme 120GB που έχουμε δοκιμάσει εδώ για 100€.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Μαϊου. Δηλωνετε ενδιαφέρον εδώ και εν συνεχεία μιλάμε με πμ.

Για όλους προυποθέτεται κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στους Αθηναίους μπορώ να τους τα δώσω χέρι χέρι αυθημερόν εφόσον έρθουν Ν.Σμυρνη ή εκέι κοντά τέλος πάντων.

Για τους εκτός Αθηνών, επιλέγετε τρόπο αποστολής που θέλετε, πληρώνετε το αντίτιμο και σας τους στέλνω. ΟΧΙ αντικαταβολή, μόνο τραπεζικό λογαριασμό!

Εγγύηση ισχύει κανονικά προφανώς και η απόδειξη είναι ονομαστική (είτε λιανικής είτε χονδρικής δεν μας απασχολέι ούτε έιναι πρόβλημα). Το όνομα δεν μπορώ να το πώ γιατί δεν θέλει ούτε ο ίδιος για ευνόητους λόγους, αλλά προφανώς μετά την ομαδική που θα έχετε όλοι αποδείξεις θα δείτε ποιος έιναι.

Δεν είναι πάντως ούτε eshop, ούτε Πλαίσιο, ούτε Multirama.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Μαϊου! Και όπως το υπολογίζω θα πήγαίνω εκέι μια φορά την εβδομάδα να τους πάιρνω και να σας τους δίνω (λογικά κάθε Πέμπτη)

Όποιος ενδιαφέρεται, το δηλώνει εδώ και μου στέλνει σε πμ Ονομα, Διέυθυνση, Τηλέφωνο & ΑΦΜ.

Για την αξιοπιστία μου (για να μην νομίζετε πώς θα πάρω τα €€€ και θα εξαφανιστώ) δεν πιστέυω πώς υπάρχει πρόβλημα. Γνωρίζω πολλούς απο εσάς και με ξέρετε! :)

ξέρουμε με ποιό firmware έρχεται ή αν το R201 που βλέπω στο site της sandisk είναι το νεότερο ;

Το τελευταίο Firmware βγήκε πρίν 3 ημέρες αν δεν κάνω λάθος, οπότε σίγουρα δεν έιναι με αυτό! :)

[MENTION=51]jax7480[/MENTION] Πρόλαβες να δοκιμάσεις τον SanDisk Extreme με το R201 (27-Apr-2012) firmware ? Και αν ναι, έστρωσε καθόλου ?

Για αυτον εδω δε λεμε;

[ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006EKJCWM/sr=8-1/qid=1337350421/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&qid=1337350421&sr=8-1&seller=]SanDisk 120GB Extreme Solid State Drive (2.5' SATA III 6Gb/s): Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

Ναι! Εάν έβαλες το link για να δώ ότι έχει -3€ απο εκέι, το έχω δει. Απλά η καλύτερη τιμή που είχαμε ήταν 100€.

Δεν δικαιολογόυμε, απλά για 3€ και εγγύηση απο Ελλάδα θαρρώ πώς έιναι good deal.

Απλα ηθελα να ειμαι σιγουρος γιατι με τρωει και μενα για ssd και το ψαχνω, οποτε ηθελα να δω αν εχει μεγαλη διαφορα να συμμετεχω, αλλιως να κανω υπομονη μεχρι το καλοκαιρι.

Θενξ παντως!!

[MENTION=51]jax7480[/MENTION] Πρόλαβες να δοκιμάσεις τον SanDisk Extreme με το R201 (27-Apr-2012) firmware ? Και αν ναι, έστρωσε καθόλου ?

Σήμερα παρέλαβα ξανά το ίδιο drive. Θα περάσω το νέο firmware και θα ξαναδοκιμασω, για να ενημερώσω. Άυριο το απόγευμα το αργότερο (το πολύ βράδυ) θα έχω βγάλει τα νούμερα για όσους ενδιαφέρονται.

Σε ευχαριστώ, θα κάνεις update το συγκριτικό στο hwbox ή θα τα παραθέσεις εδώ ?

Μάλλον θα κάνω μία μίνι παρουσίαση με διαφορές των δύο firmware. Το συγκριτικό δεν υπάρχει λόγος να γίνει update. Όταν μετρήθηκε το drive δεν υπήρχε άλλο firmware. Με την ίδια λογική πρέπει να κάνω update και τον Kingston και όλους τους OCZ (από 2.15 σε 2.22).

Υ.Γ. Με τις μετρήσεις έχω τελειώσει. Αύριο το συντομότερο δυνατόν, τα αποτελέσματα.

Να ρωτήσω, θα φέρετε τους 120ρηδες μόνο ή υπάρχει και περίπτωση και για τους 240GB ;

[MENTION=634]GoriLLakoS[/MENTION] καλησπέρα... σου έχω στείλει ένα PM, ρίξε μια ματιά σε παρακαλώ.... Σ' ευχαριστώ πολύ

Να ρωτήσω, θα φέρετε τους 120ρηδες μόνο ή υπάρχει και περίπτωση και για τους 240GB ;

Άμα είναι για 240άρη, να δώσετε €175+μεταφορικά να πάρετε Samsung 830 256Gb από τον Αμαζόνο της Γερμανίας ;)

Άμα είναι για 240άρη, να δώσετε €175+μεταφορικά να πάρετε Samsung 830 256Gb από τον Αμαζόνο της Γερμανίας ;)

To οποιο ειχα βαλει στις προσφορες και σβηστηκε:giveup::giveup:

Για όσους ενδιαφέρονται:

SanDisk Extreme firmware R201 - ( HWBOX ) O/C on first boot

Συγγνώμη για την προχειρότητα στο όλο εγχείρημα αλλά ήθελα να τελειώσω γιατί έχω και άλλες δουλειές με SSD...

Εμένα για 80€ μια χαρά μου φαίνεται !

Εσείς τι λέτε να τον τσιμπήσω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.