vaggelisp7406 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2012 Παιδια offtopic αλλα εχω καποιο ερωτημα και δεν ξερω που να το θεσω και επιτης ευκαιρας το θετω εδω.Αν καποιος mod μπορει να το μεταφερει στην σωστη κατηγορια.Θελω να ξεκινησω και εγω τις αγορες μου μεσω amazon και ebay αλλα ειμαι εντελως αρχαριος και θελω να ειμαι καλυμενος απο ολες τις αποψεις.Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το refund?Τι ειναι το escalate σε claim?Το dispute?To buyer protection του ebay? πως δουλευουν και πως και ποτε μπορω να τα χρησιμοποιησω?τι ακριβως γινεται με ολα αυτα? με τους τροπους πληρωμης και σχετικα με το αν καποιος σε κοροιδεψει και στειλει αλλο προιον απο αυτο που αναγραφει,ή καποιο χαλασμενο προιον? να σημειωσω επισης οτι τα Αγγλικα μου δεν ειναι και πολυ καλα..οποιος μπορει ας με βοηθησει
chroma Μάϊος 17, 2012 #3 Μάϊος 17, 2012 Συγνώμη για την αργοπορία, το helpdesk είναι ανοικτό μόνο εργάσιμες ώρες.Ξέρεις οτι το ebay έχει και .gr που μπορεί να σου λύσει όλες τις απορίες; -> Διεθνής Αγορά του eBay - Αγοράστε αντικείμενα από αξιόπιστους πωλητές eBay από όλο τον κόσμο! Τα πάντα στέλνονται στη χώρα σας!
TifoziF1 Μάϊος 21, 2012 #4 Μάϊος 21, 2012 H συνέχεια εδώ http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/agora-apo-ebay-11202-2.html#post1063262549
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.