Jump to content

Αρχαριος για αγορες απο εξωτερικο.ΗΕLPPP

vaggelisp7406

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια offtopic αλλα εχω καποιο ερωτημα και δεν ξερω που να το θεσω και επιτης ευκαιρας το θετω εδω.Αν καποιος mod μπορει να το μεταφερει στην σωστη κατηγορια.Θελω να ξεκινησω και εγω τις αγορες μου μεσω amazon και ebay αλλα ειμαι εντελως αρχαριος και θελω να ειμαι καλυμενος απο ολες τις αποψεις.Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το refund?Τι ειναι το escalate σε claim?Το dispute?To buyer protection του ebay? πως δουλευουν και πως και ποτε μπορω να τα χρησιμοποιησω?τι ακριβως γινεται με ολα αυτα? με τους τροπους πληρωμης και σχετικα με το αν καποιος σε κοροιδεψει και στειλει αλλο προιον απο αυτο που αναγραφει,ή καποιο χαλασμενο προιον? να σημειωσω επισης οτι τα Αγγλικα μου δεν ειναι και πολυ καλα..οποιος μπορει ας με βοηθησει

Συγνώμη για την αργοπορία, το helpdesk είναι ανοικτό μόνο εργάσιμες ώρες.

Ξέρεις οτι το ebay έχει και .gr που μπορεί να σου λύσει όλες τις απορίες; ->

Διεθνής Αγορά του eBay - Αγοράστε αντικείμενα από αξιόπιστους πωλητές eBay από όλο τον κόσμο! Τα πάντα στέλνονται στη χώρα σας!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.