Jump to content

5850 vs 6870

leros2004

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδώ και αρκετό καιρό συνυπάρχω με μία ASUS 5850 , δυστυχώς έχει αρχίσει να κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας της...

Έτσι εχθές αποφάσισα να την πάω για 1 τσεκάρισμα (και πιθανό άλλαγμα του ανεμιστήρα) στην αντιπροσωπεία.

Σήμερα το πρωί δέχθηκα τηλεφώνημα απο την αντιπροσωπεία και με ενημέρωσαν ότι η κάρτα μου θα αντικατασταθεί με μία ASUS 6870....... και οτι απο αύριο μπορώ να περάσω να την παραλάβω... :hmm:

Θεωρητικά είναι καλή η πρόταση που ανακοίνωσαν..

το θέμα μου είναι ότι η δικιά μου 5850 έχει το σύστημα ψύξης που πετάει τον ζεστό αέρα έξω, υπήρξε αντίστοιχο σύστημα ψύξης και σε 6870 ?

Η κοπέλα που με ενημέρωσε δεν ήξερε να μου απαντήσει ποιο μοντέλο είναι , το μόνο που ήξερε ήταν η μάρκα της.. Asus..

Edit μάλλον αυτή θα μου δώσουν απο 1 γρήγορο ψάξιμο στο ΝΕΤ http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6870_DC2DI2S1GD5/#specifications

Θεωρητικά είναι καλή η πρόταση που ανακοίνωσαν..

το θέμα μου είναι ότι η δικιά μου 5850 έχει το σύστημα ψύξης που πετάει τον ζεστό αέρα έξω, υπήρξε αντίστοιχο σύστημα ψύξης και σε 6870 ?

Παρομοιες επιδοσεις εχουν.

Οι reference καρτες εχουν συστημα ψυξης που "ξερναει τη λαβα" εξω.

Χλωμό να υπάρχει ακόμα reference ....

Καλά για εναν ανεμιστήρα να μου αλλάξουν ολόκληρη τη κάρτα ???

Εδώ οι βασικές διαφορές τους. Από όσο γνωρίζω ουσιαστικά η 6870 είναι η αντικαταστάτρια της 5770 και για την 5870 η 6970.
μονο στο πλαισιο τα κανουν αυτα που δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται!!!

Από το Πλαίσιο μένω μακριά εδώ και πολύ καιρό .... δεν αγοράζω απο εκεί, άλλωστε όπως είπα, την πήγα κατετθείαν στην αντιπροσωπεία, στον εισαγωγέα να το πω λίγο καλύτερα

Εδώ οι βασικές διαφορές τους. Από όσο γνωρίζω ουσιαστικά η 6870 είναι η αντικαταστάτρια της 5770 και για την 5870 η 6970.

Εγώ 5850 τους πήγα... όχι 5870 :p

Σήμερα πρόλαβα και πέρασα να παραλάβω την κάρτα αντικατάστασης...

Η κάρτα είναι όντως αυτή στο Link, εννοείται είναι ολοκαίνουργια στο κουτί της :magic:

Σήμερα γύρισα πολλά χρόνια πίσω σε αντιμετώπιση πελάτη.... :yes4:

Το μόνο κακό ότι το GPUObserver sidebar δεν την βλέπει σωστά....

Πέρα από τις επιδόσεις, που από όσα είδα είναι εφάμιλλες (αν όχι καλύτερες), λογικά μετράς άλλα 3 χρόνια εγγύησης; Μια χαρά σε βλέπω. :yes4:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.