Jump to content

Επιλογη σκηνης camping

narta

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Θα σου πρότεινα να δεις και τις σκηνές terra. Κάνω πολλά χρόνια καμπιγκ και έχω μια τέτοια σκηνή για 4 άτομα αν και πηγαίνουμε πάντα 2 γιατί θέλουμε να έχουμε την ανεσή μας. Δεν έχει πάθει τίποτα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια όπως είπαν και οι υπόλοιποι πιο πάνω η συντήρηση είναι σημαντική. Δεν έχω χρησιμοποιήσει φουσκωτό στρώμα γιατί αυξάνει την θερμοκρασία μέσα στην σκηνή, ενώ το απλό λεπτό υφασμάτινο στρώμα δεν ζεσταίνει τόσο. Μπορείς να βρεις terra και με λιγότερα από 130 ευρώ για 4 άτομα και από ελληνικές σελίδες, οπότε αν θες και κάτι πιο οικονομικό είναι σίγουρο οτι θα βρεις. Το θέμα είναι να πάρεις κάτι που θα αξίζει τα χρήματά του όσα είναι αυτα και αυτές οι σκηνές έχουν πολύ καλή εγγύηση. Τώρα όσον αφορά το μοντέλο και την διαρρύθμιση του χώρου της σκηνής, είναι καλύτερο να σκεφτείς αν θες μια ψηλή σκηνή για να μπορείς να έχεις χώρο ή αν θελεις κάποια σκηνή που να έχει και τέντα για περισσότερη σκια και δροσιά πχ terra galaxy. Σου εύχομαι καλές διακοπές

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.