narta Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2012 Φετος λεμε να παμε camping για διακοπες (οργανωμενο) μαζι με ενα φιλικο ζευγαρι. Ειμαι στην φαση να ψαχνω σκηνη. 2 ατομα ειμαστε, λεω να παρω μια για 3 να εχουμε χωροΤο ματι επεσε σε αυτην [ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001TDKJGC/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE[/ame]Αλλα φυσικα ζηταω γνωμη πιο εμπειρων. Υπαρχει μεταφορικο μεσο, συνεπως το θεμα ογκος/βαρος δεν αποτελει τροχοπεδη. Χρηματικο οριο περι τα 150 γιουρο (τωρα που εχουμε) max φυσικα προτιμωντας το οικονομικοτερο ωστε να μην ξοδευτουν πολλα στα επιπλεον (στρωματσαδες κτλ)Suggest away. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 αυτο και τελος Σκηνή 4-5 ατόμων CAMPING PLUS Μονό Πανίανθεκτικη για καλοκαιρινη βροχη και αρκετος χωρος για στρωμα διπλο + ψυγειακι + πραγματα.με 150 παιρνεις north face θυελλης 4 εποχων κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάϊος 20, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Φετος λεμε να παμε camping για διακοπες (οργανωμενο) μαζι με ενα φιλικο ζευγαρι. Ειμαι στην φαση να ψαχνω σκηνη. 2 ατομα ειμαστε, λεω να παρω μια για 3 να εχουμε χωρο. η σκηνη που παραθετεις με αυτην που παραθετει ο αποπάνω ειναι η μερα με την νυχτα φυσικα για μενα υπαρχουν 2 κατηγοριες η παιρνεις καποια φθηνη και πορευεσαι μεχρι να χαλασει τελειως ή παιρνεις κατι καλο και το κρατας για πολλα χρονια εφοσον πας σε τυπου ιγκλου, για να εισαι ανετος για 2 ατομα, θα παρεις καποια που να εχει ενδειξη για 3-4 ή 4-5 γιατι στις σκηνες αυτες δεν υπολογιζεται ο χωρος που θα πιαοσυν μεσα οι αποσκευες σου Επειδη κανω camping απο μωρο, τυνχανει να εχω "δουλεψει" ολων των ειδων τις σκηνες (καραβοπανο,ιγκλου) και διαφορες ποιοτητες. ο χρυσος κανονας για να διατηρησεις την σκηνη για πολλα χρονια ειναι να προσεχεις που την στηνεις, να καθαριζεις απο κατω τυχον πετρες-κλαδια κτλ για να μην σκιστει, κοκ εφοσον τιρισεις ευλαβικα τα παραπανω και η πιο φθηνη τεντα θα σου κρατησει για αρκετα χρονια η ουσιαστικη διαφορα μεταξυ των διαφορων ποιοτητων, εχει να κανει με την ποιοτητα του ναυλον θα προτεινα να παρεις καποια η οποια να ειναι σε 2 τμηματα.Δηλαδη το ναυλον να μπαινει πανω απο το "σωμα" της σκηνης το οποιο αποτελειται απο το τουλι. Ετσι θα ειναι πιο δροσερη γιατι θα μπορεις να εχεις ανοιχτα τα ναυλον χωρις να φοβασαι τι θα μπει μεσα (με κλειστα τουλια), αλλα θα ειναι και πιο ζεστη τα βραδια. εφοσον σκοπευεις να την χρησημοποιησεις αρκετες φορες, παρε κατι καλο αλλα αν ειναι να πας μια φορα φετος και μετα ξανα σε 10 χρονια, παρε κατι φθηνο να κανεις την δουλεια σου και φυσικα, καλο θα ειναι μετα το περας των διακοπων σου να την πλενεις και να την στεγνωνεις καλα, οπως επισης και να βεβαιωθεις οτι δεν εχει μαζεψει υγρασια πριν την πακεταρεις γιατι θα σου μουχλιασει και απο τη στιγμη που δεν εισαι εξοικιωμενος με το camping,παρε και ενα φουσκωτο στρωμα υπερδιπλο με 20-25 ευρω και εναλλακτικα δεινεις κατι παραπανω και παιρνεις ενα το οποιο εχει αυτοματο συστημα να φουσκωνει και να ξεφουσκωνει. υπολογισε οτι θα πρεπει καθε πρωι σχεδον να συμπληρωνεις αερα γιατι θα ξεφουσκωνει, οποτε η πιο ακριβη λυση θα ειναι πολυ χρησιμη οταν θα εχει εξω 40 βαθμους και εσυ θα καθεσαι να τρομπαρεις για να την φουσκωνεις/ξεφουσκωνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 20, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 We are going for the long run δηλαδη καλυτερα κατι καλο για να κρατησει, γιατι διακοπες τουδε και στο εξης δεν προβλέπονται με πολλα πολλα αλλα γενικα μας αρεσει αμφοτερους το ολο σκηνικο camping Προσανατολίζομαι ειτε σε αυτην που ποσταρα πανω ειτε σε αυτην [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004O6MGGW/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE]Gelert Rocky 4 Person Tent: Amazon.co.uk: Sports & Leisure[/ame] η οποια βαση διαστασεων ειναι ιδανικη για 2 ατομα μιας και θα υπαρχει και αυτοκινητο διπλα για μπαγκαζια αρα δεν ειναι πιεστικο το να εχει ΤΟΣΟ πολυ χωρο μεσα. Thnx alot Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 20, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 η συγκεκριμενη που εβαλες δεν εχει διασταυρουμενες μπανελες, οποτε αναγκαστικα θα στηριζεσαι στα πασαλακια (προσωπικα δεν βαζω ποτε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάϊος 21, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 θα προτεινα να πας μια βολτα στην Καρδιτσα σε καποιο μαγαζι με ηδη camping, για να παρεις μια εικονα απο τις πιθανες επιλογες και μετα να προχωρησεις σε αγορα online απο καπου αλλουεφοσον δεν εχεις επαφη με το σπορ θα ειναι πολυ δυσκολο να κανεις "καλη" επιλογη στα τυφλα νομιζω και ειναι κριμαπαντως σε καθε περιπτωση, κοιταξε να παρεις κατι ευρυχωρο γιατι δεν θα εχεις παντα την επιλογη να εχεις απο διπλα το αυτοκινητο (αφου πας για long run οπως λες) + η ανεση του να εχεις τα πραγματα σου μεσα στην σκηνη και οχι στο αμαξι δεν συγκρινεταιεπειδη το σπορ το κανω κοντα 3 δεκαετιες τωρα, πιστεψε με, παιζει το ρολο της η ευκολια στην προσβαση στα πραγματα.και φυσικα να βεβαιωθεις οτι θα χωραει μεσα ενα υπερδιπλο στρωμακαι μην ξεχνας οτι θα πρεπει να παρεις και διαφορα αλλα τσιπραγκαλα (μπαλαντεζες, τεντα για σκια κτλ κτλ)μπορει να δωσεις μαζεμενα αρκετα χρηματα εφοσον δεν εχεις τιποτα, αλλα ειναι πραγματα που θα σε συντροφευουν για χρονια στις διακοπες σου οποτε μην μασας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 22, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Το υπέρδιπλο στρώμα είναι κάπως υπερβολή. Είναι σημαντικό η σκηνή να στήνεται εύκολα και χωρίς απαραίτητα πολλά δεσίματα από δω και από εκεί. Δεν θα έχεις πάντα τη δυνατότητα να δένεις κάπου την σκηνή σου, άρα οι σταυρωτές μπανέλες πχ είναι σημαντικές για να μπορεί να στέκεται και μόνη της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 22, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 με το φουσκωτο στρωμα, αν στριφογυρναει ο ενας, ο αλλος δεν χωροπηδαει λογω του αερα? ή ειναι σκληρα οπως αυτο που δειχνει στο τελεμαρκετινγκ που το σπρωχνουν 2 φορτηγα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 22, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 αναλογα τους αεροθαλαμους.(και την ολη κατασκευη) Αν εχει εναν ..θα χοροπηδαει. (απο παλια τουλαχιστον που θυμαμαι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 22, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Εμείς την λύση την βρήκαμε στα αυτοφούσκωτα των 5 πόντων πάχους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 22, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 συμφωνω σε ολα μαλλον με τον CrazyΑnt , φαινεται καμπισιος-αν κανεις πολλες φορες camping, θα τυχεις σε πολλες περιπτωσεις που το αυτοκινητο δεν θα ειναι πολυ κοντα.-ακομα και να σκεφτεσαι να κλεινεις θεση και για το αυτοκινητο παλι θα τυχεις σε περιπτωσεις που μπορει να μην ειναι κοντα-μπορει στην πορεια να σου αρεσουν οι μπροστινες θεσεις κοντα στη θαλασσα και παλι ναι παλι το αυτοκινητο μπορει να μην ειναι κοντααλλα ασχετως με τις βαλιτσες, αν πας σε τυπου ιγκλου να λεει πανω για 4 και ανω ατομα. Οι αλλες ειναι πολυ μικρες και πολυ κοντες.και οποσδηποτε να εχει 2πλο καλυμμα, για βροχη και ηλιο.αν παρεις μονο πανιαυτο και τελος Σκηνή 4-5 ατόμων CAMPING PLUS Μονό Πανίκαι βρεξει καλα ενα μπουρινι, ξυπνας, παλευεις με τα πραγματα τα βαζεις μεσα σε σακουλες οσα βρεις και πας σπιτι σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 22, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Εμείς την λύση την βρήκαμε στα αυτοφούσκωτα των 5 πόντων πάχους. Προς τα εκει σκεφτομαι και εγω. Τα 20ποντα ειναι too much, στην τελικη αμα ηθελα στρωμα σαν πεπουλο θα πηγαινα σε κανονικο κρεββατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 22, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 α βασικο! και να εχει 2 πορτες μπρος πισω, να μπαινει αερας. Οχι κατι μικρες τρυπες που εχουν μερικες πισω.....πορτα να εχει , ανοιγμα, παραθυράρα επισης παρε 2 καρεκλακια μαζι σου, αν δεν παρεις και κανεις μερες καμπινκ θα το μετανιώσεις και αν εισαι πανω 25 μην πας μονο με υποστρωματα λαστιχενια για την υγρασια, παρε κατι ανετο και μπαμπατσικο και μαξιλαρι αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Μάϊος 22, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Με την πολυετη πειρα μου στο αθλημα (ελευθερο και οργανωμενο) και κατοπιν πειραματων που εχω κανει ειτε εγω προσωπικα ειτε φιλοι που ασχολουνται, θα επικεντρωθω στα παρακατωΣκηνή 1 ή 2 νουμερα μεγαλυτερη,για να κοιμασαι ανετα και να χωρεσεις μεσα την προικα σου χωρις να κανεις μετακομισεις καθε μερα( για 2 ατομα παρε minimum 3αρα, η διαφορα στα λεφτα είναι αμελητεα)Αυτοκινητο αν μπορεις να το εχεις καπου κοντα για χρηση και ως "ντουλαπα".Επειδη σκοπευεις να αγορασεις εξοπλισμο και για το μελλον να θυμασαι αυτο που ανεφεραν και τα παιδια πιο πανω, οτι δεν μπορεις να παρκάρεις παντα κοντα/διπλα στη σκηνη, οποτε χρειαζεσαι ανετη σκηνη για να βαλεις μεσα τα πραγματα σουΣτρωμα φουσκωτο ειδικα αν εισαι πανω απο 20 ετων.Ακομα και το απλο στρωματακι για τη θαλασσα κανει τη διαφορα, με το χοντρο υπερδιπλο εισαι αρχοντας. Μεγαλο πλεονεκτημα, οτι με αυτο το στρωμα μπορεις να στησεις ακομα και πανω σε κοτρωνες, εκει που δεν τολμανε να στησουν οσοι δεν εχουν καλο στρωμαΣκια.Αφιερωσε λιγο χρονο πριν αρχισεις το στησιμο για να βρεις ενα καλο ποστο που να μην το βαραει ο ηλιος και να εχει καλες γειτονισσες.Μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις καποιο πανι ή ακομα και σεντονι σαν τεντα πανω/διπλα απο τη σκηνη για να κοβει τον ηλιο.Καρεκλακι.Αν και ποτε δεν ειχα, το εχω δοκιμασει live και κανει πολυ καλη δουλεια ειδικα μετα τις πρωτες μερες. Δυστυχώς στο camping δεν βρισκεις ευκολα καρέκλα για να ισιώσει λιγο η πλατη σουΠαραλιακό Σύστημα Σκίασης Στο camping ξυπνας νωρις και περνάς πολλές ώρες στην παραλία.Αν δεν έχεις φροντισει για σκια στην παραλια ειναι πανευκολο να αρπαξεις.Το καλυτερο συστημα που αντεχει και σε μελτεμια είναι μεγαλο πανι,ψαθα,whatever στην αμμο, 4 πασαλακια φυτεμενα καθετα στις γωνιες,και δευτερο πανι παραλληλα με το έδαφος σε υψος πχ 1μετρο που στηριζεται στα πασαλακια.Με αυτο το συστημα εχεις το δικο σου ευρυχωρο "τσαντηρι" που χωραει ολη την παρέα και δεν μασαει απο αερα αφου ειναι πανταχοθεν διαμπερες.Με μια εγκατασταση πχ 4χ2 μετρα εμβαδο, περνανε ανετα 4 ενηλικοι ολη μερα ξαπλα στην παραλια χωρίς να γινουν BBQΦακος Η καλυτερη λυση είναι ο φακός που προσαρμοζεται στο κεφαλι σου (κατι σαν το κρανος του ανθρακωρυχου φαντασου) και μπορεις να φωτιζεις εκει που κοιτας και ταυτοχρονα εχεις και τα 2 σου χερια ελευθερα.Ιδανικο σε περιπτωση που σου ερθει ορεξη να κεντησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάϊος 22, 2012 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Προς τα εκει σκεφτομαι και εγω. Τα 20ποντα ειναι too much, στην τελικη αμα ηθελα στρωμα σαν πεπουλο θα πηγαινα σε κανονικο κρεββατι μην το λες αυτο... αν θα κοιμηθεις 3 βραδια, μετα θα καταλαβεις την σημασια του ειδικα αν παρεις αυτοφουσκωτο οπως σου ανεφερα και στο αρχικο ποστ (και σου ειπαν και αλλοι φιλοι απο οτι ειδα) δεν σε νοιαζει αν ειναι 5-10-30 ποντους παχος. μην ξεχνας πως ολα αυτα τα παιρνεις για να κανεις την δικη σου ζωη πιο ευκολη. Μαλιστα οσο πιο παχυ/ψηλο ειναι το στρωμα, τοσο λιγοτερο επιρεαζεται στις μετατωπισεις βαρρους το οποιο ειναι αρκετα σημαντικο, ειδικα αν εισαι L-XL και πανω και οχι κανας μινιον κανω καμπινγκ απο ενος ετους ( :tomato: ),αισιως κοντευω 30 και πρωτη φορα περσι χρησημοποιησα στρωμα γιατι εχω προβλημα με την μεση μου και πλεον δεν παλευοταν μονο με τα υποστρωματα. Γιατι στο λεω αυτο? Αν εισαι συνηθισμενος-εξοικειωμενος, ναι, μπορεις να κανεις καμπινγκ και μονο με το υποστρωμα οπως εκανα και εγω τοσα χρονια Δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωριεσαι ομως, εφοσον πλεον υπαρχουν λυσεις και μαλιστα πολυ προσητες οικονομικα Ειδικα εαν εχεις αυτοκινητο και δεν ειναι βασανο η μεταφορα του εξοπλισμου, δεν εχεις λογο να κανεις σκοντο σε πραγματα που θα σου προσφερουν "ανεση" Αν ταξιδεψεις light καποια στιγμη, τοτε μπορεις να αφησεις τις πολυτελειες πισω :devil: Και επειδη το καμπινγκ σαν μορφη διακοπων ειναι και συγκεκριμενη κουλτουρα (ας μου επιτραπει η εκφραση), αυτο σε ενδιαφερει ειναι η ανεση και οχι η υπερβολη, οποτε σκεψου τι θα χρειαζοσουν να εχεις στις διακοπες μαζι σου και προσπαθησε να βρεις λυσεις. Και οπωσδηποτε καποια τεντα-μουσαμας (στο τονιζω ξανα) καμια 10 τετραγωνικα+, για να μην εχεις ποτε προβλημα με την σκια. Εχοντας τεντα, ακομα και να μην εχεις καλη σκια ή αν ο ηλιος σε βαραει καποις ωρες, μπορεις να δημιουργησεις μονος σου την δροσια σου :whistle2: Και παρε και μια αιωρα!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 22, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 καρεκλακι, φακος κεφαλης must.ειδικα καρεκλακι το παιρνω και σε survival καταστασεις και χαλαλι το extra βαρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 23, 2012 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Δεν ξέρω αν τα παιδιά που προτείνουν το στρώμα (και μάλιστα υπέρδιπλο!) πηγαίνουν για κάμπινγκ με τζιπ, αλλά εμείς που πάμε 4 άτομα με ένα clio δεν έχουμε χώρο για υπέρδιπλα στρώματα συν την τρόμπα που χρειάζονται για να τα φουσκώσεις. Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ πως ένα υπέρδιπλο στρώμα χωράει σε μία σκηνή 3 ατόμων, οπότε αν στοχεύεις σε αυτό μάλλον πας για 4+ ατόμων σκηνή ώστε να μπορείς να βάλεις και τα πράγματα μαζί σου. Αρνητικό επίσης με το στρώμα είναι ότι οποιαδήποτε κίνηση του δεύτερου ατόμου σε επηρεάζει και εσένα. Αν φτάσεις σε σημείο να στήσεις σε κοτρώνες τότε μάλλον δεν διάλεξες καλό μέρος για καμπινγκ Η μόνη περίπτωση που δικαιολογώ οτιδήποτε σε στρώμα είναι να έχεις πρόβλημα στη μέση. Τότε όμως θα πρέπει να δώσεις αρκετά λεφτά σε στρώμα γιατί τα φθηνά στρώματα αέρος μπορεί να κάνουν χειρότερη δουλειά λόγω κακής κατανομής αέρα με το βάρος σου επάνω. Θα συμφωνήσω στα καρεκλάκια αφενός γιατί δεν μπορείς να είσαι όρθιος ή ξάπλα όλη την ώρα, αφετέρου γιατί καθισμένος χρειάζεσαι μικρότερη επιφάνεια σκιάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάϊος 23, 2012 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Δεν ξέρω αν τα παιδιά που προτείνουν το στρώμα (και μάλιστα υπέρδιπλο!) πηγαίνουν για κάμπινγκ με τζιπ, αλλά εμείς που πάμε 4 άτομα με ένα clio δεν έχουμε χώρο για υπέρδιπλα στρώματα συν την τρόμπα που χρειάζονται για να τα φουσκώσεις.Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ πως ένα υπέρδιπλο στρώμα χωράει σε μία σκηνή 3 ατόμων, οπότε αν στοχεύεις σε αυτό μάλλον πας για 4+ ατόμων σκηνή ώστε να μπορείς να βάλεις και τα πράγματα μαζί σου. Αρνητικό επίσης με το στρώμα είναι ότι οποιαδήποτε κίνηση του δεύτερου ατόμου σε επηρεάζει και εσένα. Αν φτάσεις σε σημείο να στήσεις σε κοτρώνες τότε μάλλον δεν διάλεξες καλό μέρος για καμπινγκ Η μόνη περίπτωση που δικαιολογώ οτιδήποτε σε στρώμα είναι να έχεις πρόβλημα στη μέση. Τότε όμως θα πρέπει να δώσεις αρκετά λεφτά σε στρώμα γιατί τα φθηνά στρώματα αέρος μπορεί να κάνουν χειρότερη δουλειά λόγω κακής κατανομής αέρα με το βάρος σου επάνω. Θα συμφωνήσω στα καρεκλάκια αφενός γιατί δεν μπορείς να είσαι όρθιος ή ξάπλα όλη την ώρα, αφετέρου γιατί καθισμένος χρειάζεσαι μικρότερη επιφάνεια σκιάς εχω μεταφερει τα προικια μοθ ειτε με ΚΤΕΛ (παλαιωτερα), ειτε με αμαξι (οχι καποιο τζιπ) μεσαιο και μικρο παντα τα χωρουσα και παντα ηταν ανετα Αν ειναι 4 ατομα στο αμαξι, οσο λιγα πραγματα και να παρεις, παλι στιμωχτα ειναι ετσι και αλλιως Εξαλλου το μεγαλυτερο στρωμα δεν εχει καμια αιστθητη διαφορα σε ογκο/μεγεθος... Και επιπλεον για να αποφυγεις τις τρομπες και το τρομπαρισμα, ειτε πας σε αυτοφουσκωτο ειτε παιρνεις ηλεκτρικη τρομπα. εγω εχω συμβατικο με 20-25 ευρω απο Καρφουρι περσι (καθως οπως ειπα περσι πηρα για πρωτη φορα στρωμα επειδη η κατασταση με τις δισκοκυλες μου δεν παλευεται), αλλα οταν ειδα το αυτοφουσκωτο υψους 40 ή 50 εκατοστων 2 φιλων μου, επαθα πλακα...αυτοφουσκωτο/αυτοξεφουσκωτο φυσικα Οσο για το μεγεθος της σκηνης, απο την αρχη ειπα πως η γνωμη μου ειναι να παρει κανεις 2 μεγεθη μεγαλυτερη με βαση το τι αναγραφει Ας πουμε εγω εχω μια για 4 ατομα και για χρονια την χρησημοποιουσα και μονος μου Στα ιγκλου το ενα κλικ μεγαλυτερο μεγεθος δεν σου κανει καμια απολυτως διαφορα στο μεγεθος των πραγματων που κουβαλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Μάϊος 23, 2012 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Δεν ξερω τι υψος εχεις αλλα να προσεξεις τις διαστασεις της σκηνης.Στα specs προφανως την μετρανε τσιτα και ισως χωρις να ειναι στημενη, συν το οτι 10 ποντους απο πανω και απο κατω δεν μπορεις να τους χρησιμοποιεις. Με αλλα λογια εγω που ειμαι 1.90 σε σκηνες ιγκλου 3-4 ατομων κοιμαμαι διαγωνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 23, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Δεν ξερω τι υψος εχεις αλλα να προσεξεις τις διαστασεις της σκηνης.Στα specs προφανως την μετρανε τσιτα και ισως χωρις να ειναι στημενη, συν το οτι 10 ποντους απο πανω και απο κατω δεν μπορεις να τους χρησιμοποιεις. Με αλλα λογια εγω που ειμαι 1.90 σε σκηνες ιγκλου 3-4 ατομων κοιμαμαι διαγωνια.4 ατομων θα παρω με 2.40μ τουλαχιστον πλατος, ειμαι στο 1.90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.