Jump to content

καρτα γραφικων για 4 οθονες

tom not

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα παιδιά! πρωτη φορά γράφω εδώ και ζητώ τα φωτά σας. Στο κουτί μου δεν έχω προς το παρόν κάρτα γραφικών και έχω συνδεδεμένες 2 οθόνες on board σε extended desktop. Θέλω να προσθέσω άλλες 2 οθόνες, 4 δηλαδή στο σύνολο, και να τις χρησιμοποιώ σε extended desktop. To μονο που με ενδιαφερει ειναι η απλη προβολη εικονας, ασχολουμαι με χρηματιστηριο συνεπως χρειαζομαι πολλα παραθυρα ανοιχτα.

Τι μου προτινεται απο καρτες γραφικων για συνδεση 4 οθονων σε extended desktop? Μπορω παραλληλα να χρησιμοποιω τις θυρες εξοδου της μητρικης και της καρτας γραφικων ή με την τοποθετηση της καρτας γραφικων δεν δινουν πλεον σημα οι θυρες της μητρικης?

1 19" lg με vga και 3 lg 23" 1920x1080 με hdmi/dvi

Δύσκολος συνδυασμός ....

Mε μια 6770/6750/5770 βαζεις τα 3 μονιτορια.

Το Lg μας χαλαει το γλυκο...

Γενικα οταν μπλεκεις με ανταπτορες η κατασταση ειναι λιγο trial n error.

-Μιλαω για DP ανταπτορες και οχι DVI>VGA-

με βλεπω δηλαδη να μενω με 3 οθονες...αν παρω ακομα μια ιδια 23αρα λες να μπορω να τις συνδεσω και τις 4? παροπλιζοντας δηλαδη αυτην με το vga

αν παρω δυο απο τις καρτες που προτινεις και τις βαλω σε crossfire, θα μπορω να συνδεσω και παραπανω απο 4 οθονες? πχ 6 οθονες?

Για 6 μονιτορια κοιτας σε εκδοσεις με αντιστοιχες εξοδους (4 DP + 2 DVI) ή 6 DP

Για 4 εχοντας πχ μια 6850 δεν ξερω αν θα λειτουργουσε 100% πχ το εξης setup:

DVI to VGA για το LG, DVI η μια Dell, DP η αλλη, HDMI η τριτη...

δεν μπορω να βαλω on board την 19αρα και στην καρτα γραφικων τις υπολοιπες οθονες?

Πάρε μια 6750 και βαλε τα 3 μόνιτορ εκεί και άλλη μια κάρτα,την πιο φθηνη που θα βρείς και βάλε το άλλο.Είχα βάλει ati 5850(2 μονιτορ) και nvidia 8200 (1 μονιτορ) και δούλευε σε extended.Πολύ κουλό αλλά δούλευε.

Εχω προς πωληση της Matrox το Triple Head 2 GO (DVI Edition). Αυτο που κανει ειναι την μια εξοδο DVI της καρτας σου, τις κανει 3. Δηλαδη αν βαλεις πανω τις 3 19αρες, θα εχεις σαν εξοδο 1 οθονη 5040χ1080 με δυνατοτητες να τις χωρισεις σε δικα σου desktop.

Αν σε ενδιαφερει, ριξε ΡΜ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.