Jump to content

Eρωτηση πανω σε μια prolink 5950 ultra

Lewnidas

Recommended Posts

Λοιπον παιδια 8ελω να σας ρωτησω κατι ,δοκιμασα τη παραπανω καρτα και ξενερωσα με 2 πραγματα 1.εκανε ανα 2 λεπτα lock ups sta games,γενικα σε ολes tis 3d efarmoges

2. ο πυρηνας σε περιβαλλον windows eixe 8ερμοκρασια 63c .

Αν γνωριζει καποιος να απαντησει στα παραπανω ερωτηματα και να μου εξηγησει αν τα lock ups προερχονται απο προβλημα της καρτας η αν ειναι απο κα8αρα απο τα windows-alla trexon προγραμματα.υποψην οτι οταν ετρεχα τα games-3dmark2k3 δεν ετρεχε κανενα προγραμμα στο system tray.

Παιδια ειλικρινα βοη8ηστε με διοτι με το παλικαρι ειμασταν στο τσακ να πλακω8οθμε και να γινει τηςπ@θταν4ς το καγγελο,σεβαστηκα παρα πολλυ την το οτι ηταν 12 ωρα και ηταν ετοιμη να κοιμη8ει η μανα μου,η πλακα ειναι οτι μου καβατωσε και 25ε γιατι του σπαταλησα το πολυτιμο χρονο του,μαλλον πολυ εξυπνος τροπος να βγαζεις ενα μεροκαμματο ,εσεις τι λετε?:wall: :wall: :wall:

μάλλον το προβληματάκι στην κάρτα σου βρίσκεται....

Πρίν τι κάρτα γραφικών είχες?

Είσαι σίγουρος ότι απεγκατέστησες σωστά τους παλιούς οδηγούς?

Πάντως η θερμοκρασία είναι λίγο μεγάλη....

α) Μεταχειρισμενη την πηρες η καινουργια ?

β) Απο o/c τι εχεις κανει ?

γ) Μετα το uninstall, ετρεξες κανα Detonator Destroyer ?

δ) Το PCB της καρτας ειναι ενταξει ?

ε) Η ψθκτρα εχει κανα "περίργο" σημαδι πουθενα ?

στ) Δεν μου ερχεται "στ".....

mono to driver cleaner χρησιμοποιησα ,τη καρτα δεν τη πηρα για αυτους 2 λογους αλλο αν το παλικαρι ζηταγε 25 εβρο επειδη σπαταλησε το πολυτιμο του χρονο,απλως σας ρωταω διοτι η προηγουμενη 5700 ουλτρα που ειχα ο πυρηνας ηταν στους 42 και δεν ετρωγα κανενα λοκ απ.

xaxaxaxaxa,Γιαννης=====>Μεγιστη μορφη....

Ο ιδιωτης ρε φιλε ζηταγε 25 εθρο επιδη δεν πηρα τη καρτα του :)

Τελοςπαντων το 8εμα εληξε,Ολα εδω πληρςνονται οποτε δεν αγχωνομαι για τιποτα..Ασε κιολας που εκατσαν και 100 ευρο στα αλογα 1η φορα επαιξα λολ (ασχετο).

Κανω υπομονη και 8α παω για μια χ800 vivo kαταπροτιμιση μια his iceq me to gomari th cyxtra kai fysika video in video out gia na exoyme kai pi8anothtes na th kanoyme kai xt.

Παιδια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.!!:T: :T: :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.