Lewnidas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2004 Λοιπον παιδια 8ελω να σας ρωτησω κατι ,δοκιμασα τη παραπανω καρτα και ξενερωσα με 2 πραγματα 1.εκανε ανα 2 λεπτα lock ups sta games,γενικα σε ολes tis 3d efarmoges 2. ο πυρηνας σε περιβαλλον windows eixe 8ερμοκρασια 63c . Αν γνωριζει καποιος να απαντησει στα παραπανω ερωτηματα και να μου εξηγησει αν τα lock ups προερχονται απο προβλημα της καρτας η αν ειναι απο κα8αρα απο τα windows-alla trexon προγραμματα.υποψην οτι οταν ετρεχα τα games-3dmark2k3 δεν ετρεχε κανενα προγραμμα στο system tray. Παιδια ειλικρινα βοη8ηστε με διοτι με το παλικαρι ειμασταν στο τσακ να πλακω8οθμε και να γινει τηςπ@θταν4ς το καγγελο,σεβαστηκα παρα πολλυ την το οτι ηταν 12 ωρα και ηταν ετοιμη να κοιμη8ει η μανα μου,η πλακα ειναι οτι μου καβατωσε και 25ε γιατι του σπαταλησα το πολυτιμο χρονο του,μαλλον πολυ εξυπνος τροπος να βγαζεις ενα μεροκαμματο ,εσεις τι λετε? :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 μάλλον το προβληματάκι στην κάρτα σου βρίσκεται....Πρίν τι κάρτα γραφικών είχες?Είσαι σίγουρος ότι απεγκατέστησες σωστά τους παλιούς οδηγούς?Πάντως η θερμοκρασία είναι λίγο μεγάλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 27, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 α) Μεταχειρισμενη την πηρες η καινουργια ?β) Απο o/c τι εχεις κανει ?γ) Μετα το uninstall, ετρεξες κανα Detonator Destroyer ?δ) Το PCB της καρτας ειναι ενταξει ?ε) Η ψθκτρα εχει κανα "περίργο" σημαδι πουθενα ?στ) Δεν μου ερχεται "στ"..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 για κάνε ένα πειραματικό underclock στον πυρήνα να δούμε αν είναι από υπερθέρμανση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 27, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 Eσυ ασε τα underclock και βγες εξω για ποτακι! Ακους εκει....Διακοπες και ειναι online !!!!! Σε βλεπει η γυναικα ????? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 η γυναίκα είναι πτώμα και κοιμάται... άσε να ξαναβρω λίγο την τεχνολογία Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 27, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 lolρε παιδια μην το μαμήσουμε το thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Ιούλιος 28, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 mono to driver cleaner χρησιμοποιησα ,τη καρτα δεν τη πηρα για αυτους 2 λογους αλλο αν το παλικαρι ζηταγε 25 εβρο επειδη σπαταλησε το πολυτιμο του χρονο,απλως σας ρωταω διοτι η προηγουμενη 5700 ουλτρα που ειχα ο πυρηνας ηταν στους 42 και δεν ετρωγα κανενα λοκ απ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 28, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Για χρησιμοποιησε το Detonator Destructor η το Detonator RIP (Θα τα βρεις στο www.guru3d.com) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 28, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 ιδιώτης σου πούλαγε used gpu και ζήτησε 25? η μαγαζί?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 28, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Και επειδη εχω κανει ηδη 4 posts στο thread σου, θα σε παρακαλεσω να μου δωσεις 30 για τον χρονο μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Ιούλιος 28, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 xaxaxaxaxa,Γιαννης=====>Μεγιστη μορφη.... Ο ιδιωτης ρε φιλε ζηταγε 25 εθρο επιδη δεν πηρα τη καρτα του Τελοςπαντων το 8εμα εληξε,Ολα εδω πληρςνονται οποτε δεν αγχωνομαι για τιποτα..Ασε κιολας που εκατσαν και 100 ευρο στα αλογα 1η φορα επαιξα λολ (ασχετο). Κανω υπομονη και 8α παω για μια χ800 vivo kαταπροτιμιση μια his iceq me to gomari th cyxtra kai fysika video in video out gia na exoyme kai pi8anothtes na th kanoyme kai xt. Παιδια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.!! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 28, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 και δε του έδωσες 25 φάσκελα? α και πού σαι, εγώ είμαι πιο ακριβός από τον Γιάννη! 60 θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 28, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Καλα θα τσακωθούμε τώρα.....Εγώ θέλω 71 και ντούκου....επειδή σου απάντησα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.