Jump to content

HELPPP Για καρτα γραφικων

vaggelisp7406

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω μια sapphire radeon 5870 1gb η οποια αγοραστηκε πριν 1 χρονο περιπου.επαθε κατι και χαλασε.Εχω χασει ομως την αποδειξη αγορας και το s/n του αυτοκολλητου και το κουτι της.Με λιγα λογια δεν υπαρχει εγγυηση..Μπορω με αποδειξη καποιου φιλου που και αυτος εχει αγορασει gtx285 απο πλαισιο να παω την δικια μου με εκεινη την αποδειξη?Και ισως γινει αντικατασταση?ε?

βασικα αν η αποδειξη εχει βγει στο ονομα σου απλα πηγαινε κ ζητησε να στην ξανατυπωσουν κρατανε αρχειο.

και αποδειξη ονομαστικη να εχεις ,χωρις serial η καρτα επανω της δεν...

δε μπορω να καταλαβω πως ξεκολλησες το serial απο το pcb και για ποιο σκοπο-εφοσον το γραφει επανω οτι warranty void if removed

ξεκολλησε προφανως με την θερμοκρασια..Γιατι αν τους παω αποδειξη και δεν εχει το serial πανω δεν γινεται τιποτα?

την καρτα μηπως την εχεις λυσει κ ψαχνεις τωρα τροπο να την γυρισεις πισω?πολυ μου βρωμαει η κατασταση σου προσεξε με αυτα που γραφεις περι αποδειξεων γιατι εχουν γινει παρεξηγησεις στο πλαισιο με τετοιου ειδους rma.

Τι εννοεις παρεξηγησεις?

το πιο ευκολο που θα μπορουσε κανεις να σκεφτει,θα ηταν μηπως η καρτα ειναι κλεμμενη.Η ελλειψη serial εμποδιζει τον εντοπισμο απο τις αρχες.

Yπαρχει το p/n αν χρειαστει.Την ειχα αγορασει μεσω ebay και ηταν χαλασμενη γι'αυτο και ρωταω μηπως μπορω να κανω κατι με καποια αλλη αποδειξη..

Εχω μια sapphire radeon 5870 1gb η οποια αγοραστηκε πριν 1 χρονο περιπου.επαθε κατι και χαλασε.Εχω χασει ομως την αποδειξη αγορας και το s/n του αυτοκολλητου και το κουτι της.Με λιγα λογια δεν υπαρχει εγγυηση..Μπορω με αποδειξη καποιου φιλου που και αυτος εχει αγορασει gtx285 απο πλαισιο να παω την δικια μου με εκεινη την αποδειξη?Και ισως γινει αντικατασταση?ε?

Αγορασες απο που την 5870?

Η GTX285 του φιλου σου απο Πλαισιο που κολλαει?

Οτι εκεινος ειχε κανει κατι παρομοιο με μια καρτα gtx 285 που πηρε απο Πλαισιο.Οτι ειχε χασει την αποδειξη μιας gtx 285 και χρησιμοποιησε μια αποδειξη αλλης 285 που ειχε γινει αγορα απο Πλαισιο..Εγω απο ebay αγορασα την 5870

Οτι εκεινος ειχε κανει κατι παρομοιο με μια καρτα gtx 285 που πηρε απο Πλαισιο.Οτι ειχε χασει την αποδειξη μιας gtx 285 και χρησιμοποιησε μια αποδειξη αλλης 285 που ειχε γινει αγορα απο Πλαισιο..Εγω απο ebay αγορασα την 5870

Δηλαδη ζητας αποδειξη Πλαισιου για κατι που αγορασες απο ebay?

Δηλαδη ζητας αποδειξη Πλαισιου για κατι που αγορασες απο ebay?

Μηπως γινεται για να μπορεσω να γινει αντικατασταση καρτας..

Μηπως γινεται για να μπορεσω να γινει αντικατασταση καρτας..

Να την πας εκει που την πηρες, σιγουρα ΟΧΙ στο Πλαισιο.

Case closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.