Jump to content

Αρνητική σε seller στο ebay

alexandrosss

Recommended Posts

εγω μολις αφησα αρνητικο feedback σε εναν για μια μπαταρια για λαπτοπ και με εχει τρελανει να αναθεωρησω το feedback αφου ο τυπος με κοροιδεψε μου εδωσε 4600 μπαταρια για 5200, ειναι και με 10000αστερακια, εγω ακομα στα 485 ειμαι :p

ήδη έχει αρχισει να στέλνει μυνήματα για να μου κάνει επιστροφή τα μισά χρήματα, ούτε για πλάκα εγω δεν λέω ναι, αν μου πει full refund δεν θα με νοιάζει κιόλας αλλά τα μισά χρήματα χωρίς την μεταφορά μέσα για 10λίρες εγω δεν το αλλάζω το feedback Μου

φτάσαμε σημέρα στο refund της τιμής του προιόντος χωρίς τα μεταφορικά και μου είπε να το κρατήσω το προιόν

τοσο πολύ πρόβλημα είναι το αρνητικό feedback για αυτούς ?

φτάσαμε σημέρα στο refund της τιμής του προιόντος χωρίς τα μεταφορικά και μου είπε να το κρατήσω το προιόν

Ναι είναι μεγάλο πρόβλημα το αρνητικό feedback ειδικά για κάποιον που ζει μόνο από τις πωλήσεις του ebay.

Οτιδήποτε άλλο πέραν των 5 αστεριών σημαίνει αλλαγή του ποσοστού που κρατάει το ebay στις πωλήσεις τους ;)

Παιδια offtopic αλλα εχω καποιο ερωτημα και δεν ξερω που να το θεσω και επιτης ευκαιρας το θετω εδω.Αν καποιος mod μπορει να το μεταφερει στην σωστη κατηγορια.Θελω να ξεκινησω και εγω τις αγορες μου μεσω amazon και ebay αλλα ειμαι εντελως αρχαριος και θελω να ειμαι καλυμενος απο ολες τις αποψεις.Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το refund?Τι ειναι το escalate σε claim?Το dispute?To buyer protection του ebay? πως δουλευουν και πως και ποτε μπορω να τα χρησιμοποιησω?τι ακριβως γινεται με ολα αυτα? με τους τροπους πληρωμης και σχετικα με το αν καποιος σε κοροιδεψει και στειλει αλλο προιον απο αυτο που αναγραφει,ή καποιο χαλασμενο προιον? να σημειωσω επισης οτι τα Αγγλικα μου δεν ειναι και πολυ καλα..οποιος μπορει ας με βοηθησει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.