Jump to content



wtg AsRock!


papatsonis

Recommended Posts

Ωφείλω ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στην Asrock, για το ΑΜΕΣΟ support της.

The problem : Με το τελευταίο Bios που υποστηρίζει τους Ivy, πέραν από μερικές βελτιώσεις σε mem compatibility (όπως η δυνατότητα για 2133 1Τ, όπου με το παλιότερο δεν πόσταρε κάν - μητρική P67 Fatal1ty Pro-), ελαφρά καλύτερο bclk από πριν, είχα ένα αρκετά ενοχλητικό Bug. Μόλις έκανα disable τον sh..y Etron J168A.. (o Θεός να τον κάνει USB3 αυτόν τον controller - massive dpc latency spikes, προβλήματα με ήχο κλπ.. χωρίς τα άμεσα προβλήματα με το usb3..:hehe:) μου έκανε αυτόματα disable και το μονό pci-e πάνω από την κάρτα γραφικών το οποίο χρησιμοποιώ.

Email στο support τους εχθές το βράδυ, σήμερα το μεσημέρι στο inbox μου, είχα νέα έκδοση bios που το διόρθωσε!!!! :)

Thnx και πάλι ASRock.:T:

Link to comment
Share on other sites

Mέσω της παρακάτω φόρμας έστειλα (Support Request From). Το email από το οποίο πήρα απάντηση ήταν Asrock_TSD@asrock.com.tw , δεν ξέρω βέβαια αν θα απαντήσουν κατευθείαν σε αυτό, αν δεν έχει ανοικτεί πρώτα ticket μέσω της πιο πάνω φόρμας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.