NioniosKal Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2012 Παιδιά καλησπερα, εχω μια noob ερωτηση περι τροφοδοτικου.Οταν ενα τροφοδοτικο ειναι ας πουμε 1000w ( ασχετως efficiency) ζηταει διαρκως 1000w απο το δικτυοΉ απλα μπορει να ζητησει τοσα αναλογα τις απαιτησεις τις στιγμης...Και το efficiency ποσο ρολο παιζει;Ρωταω επειδη θα φτιαξω εναν υπολογιστη και εχω ηδη ενα corsair 1000 και θα ηθελα να γλυτωσω τα εξοδαΑρκει να μη τα δωσω στη Δ.Ε.Η. βεβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 ενα τροφοδοτικο με 80% efficiency θα δωσει 1000watt στο πισι αλλα θα παρει απο τη πριζα 1200watt.Αμα θες οικονομια παρε ενα πισι με atom/brazos πλατφορμα και αμα θες παιχνιδια θα ανοιγεις το main πισι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
NioniosKal Μάϊος 15, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Τα οποια τα ζηταει μονιμα; ασχετως τι εχω συνδεσει επανω του;Δε ξερω αν το ρωταω σωστα...Εννοω απο τη στιγμη που θα αναψω το πισι θα τραβαει διαρκως Τοσα watt ασχετως αν παιζω αν ακουω μουσικη κ.ο.κ.Και αν ναι θα εχω μεγαλη διαφορα π.χ. με ενα 700αρι τροφοδοτικο οσον Αφορα στο λογαριασμο; (καθημερινη χρηση περιπου 3 ωρες με 5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 15, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Όχι δεν τραβάει διαρκώς 1200watt.Ανάλογα τη ζητάνε τα parts και ανάλογα θα καίει.ΠΧ έχω 1500watt psu 80% efficiency με την μία κάρτα και χωρίς oc μου έκαιγε με την οθόνη μαζί κάπου στα 130watt σε surfing. Με το CF καίει 175watt πάλι σε surfing Link to comment Share on other sites More sharing options...
NioniosKal Μάϊος 15, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Αρα επιλεγουμε τροφοδοτικο με μεγαλο efficiency αν καταλαβα καλα...Ευχαριστω παρα πολυ παιδια για τις απαντησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 15, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Ακριβως.Αν και ποιο πολυ συμφερει οπως σου ειπα να εχεις ενα λαπτοπ εστω να σερφαρεις παρα να εχεις 1 πισι τουμπανο (100watt ετσι για τη πλακα ποιο κατω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NioniosKal Μάϊος 15, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Εχω μια ταμπλετα και κανω τη δουλεια μου...Το πισι ειναι για παιχνιδια.Ειμαι υποχρεος παιδια να ειστε παντα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.