Makam Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2012 Το ποντίκι που θα αγοραστεί προορίζεται για παιχνίδια.Οι απορίες είναι οι εξής:1)Είναι προτιμότερο να είναι ασύρματο ή ενσύρματο;2)Είναι προτιμότερο να είναι οπτικό ή Laser;Παρακαλώ όχι συνδέσμους σε άλλες συζητήσεις της ίδιας σελίδας, γιατί τις διάβασα σχεδόν όλες!Έχω μια προτίμηση στο CM Storm Spawn αλλά δεν το βρίσκω στην Ελλάδα (δεν έχω πιστωτική).Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο μαγαζί που το έχει(και δεν υπάρχει στο Σκρούτζη), θα με βοηθούσε ιδιαίτερα.Βρήκα αυτό αλλά δεν κατάλαβα αν είναι ίδιο με το CM Storm Spawn σε μαύρο χρώμα ή κάτι τελείως διαφορετικό.Ακούω τις γνώμες και προτάσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Ξεκιναμε απο εδωhttp://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/pontikia-aisthitires-epifaneies-klp-108166.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάϊος 15, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Ενσύρματο για τυχόν εξάλειψη lag με αισθητήρα ανάλογα την επιφάνεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makam Μάϊος 20, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Αφού δεν μπόρεσα να βρω το Spawn ούτε καινούργιο αλλά ούτε και μεταχειρισμένο, κατέληξα στο μικρό του αδερφάκι, στο Xornet.Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής:Πρέπει να αποσυνδέσω και να απεγκαταστήσω το προηγούμενο ποντίκι (ασύρματο Trust) ή μπορούν να συνυπάρχουν ταυτόχρονα και τα δύο;Η σκέψη είναι να χρησιμοποιώ το ασύρματο για όλα τα άλλα, αφού με βολεύει η ελευθερία κινήσεων και το Xornet μόνο για τα παιχνίδια, χωρίς όμως να συνδέω και να αποσυνδέω συνέχεια.Όποιος λοιπόν έχει δύο ποντίκια ταυτόχρονα στο σύστημά του ας πει τη γνώμη του αν υπάρχουν τυχόν διενέξεις και λοιπά παρατράγουδα ή ανησυχώ χωρίς λόγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάϊος 20, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Δε νομίζω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Βάλε και τα δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 20, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 δεν εχουν αναγκη, εκτος και αν πεσεις στην περιπτωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makam Μάϊος 20, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Νομίζω δύο ίδιες γνώμες αρκούν.Ακόμα και στα δικαστήρια δύο μάρτυρες είναι αρκετοί.Αύριο λοιπόν η παραγγελία.Ευχαριστώ τους συμμετέχοντες.:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 20, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Χornet e?Σιδεροκέφαλος ο πόντικας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.