Jump to content

Παντού ποντίκια!

Makam

Recommended Posts

Το ποντίκι που θα αγοραστεί προορίζεται για παιχνίδια.

Οι απορίες είναι οι εξής:

1)Είναι προτιμότερο να είναι ασύρματο ή ενσύρματο;

2)Είναι προτιμότερο να είναι οπτικό ή Laser;

Παρακαλώ όχι συνδέσμους σε άλλες συζητήσεις της ίδιας σελίδας, γιατί τις διάβασα σχεδόν όλες!

Έχω μια προτίμηση στο CM Storm Spawn αλλά δεν το βρίσκω στην Ελλάδα (δεν έχω πιστωτική).

Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο μαγαζί που το έχει(και δεν υπάρχει στο Σκρούτζη), θα με βοηθούσε ιδιαίτερα.

Βρήκα αυτό αλλά δεν κατάλαβα αν είναι ίδιο με το CM Storm Spawn σε μαύρο χρώμα ή κάτι τελείως διαφορετικό.

Ακούω τις γνώμες και προτάσεις σας.

Αφού δεν μπόρεσα να βρω το Spawn ούτε καινούργιο αλλά ούτε και μεταχειρισμένο, κατέληξα στο μικρό του αδερφάκι, στο Xornet.

Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής:

Πρέπει να αποσυνδέσω και να απεγκαταστήσω το προηγούμενο ποντίκι (ασύρματο Trust) ή μπορούν να συνυπάρχουν ταυτόχρονα και τα δύο;

Η σκέψη είναι να χρησιμοποιώ το ασύρματο για όλα τα άλλα, αφού με βολεύει η ελευθερία κινήσεων και το Xornet μόνο για τα παιχνίδια, χωρίς όμως να συνδέω και να αποσυνδέω συνέχεια.

Όποιος λοιπόν έχει δύο ποντίκια ταυτόχρονα στο σύστημά του ας πει τη γνώμη του αν υπάρχουν τυχόν διενέξεις και λοιπά παρατράγουδα ή ανησυχώ χωρίς λόγο.

Νομίζω δύο ίδιες γνώμες αρκούν.

Ακόμα και στα δικαστήρια δύο μάρτυρες είναι αρκετοί.

Αύριο λοιπόν η παραγγελία.

Ευχαριστώ τους συμμετέχοντες.

:lock:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.