Jump to content

Με ποια σειρα να δω τα Star Wars??

FANISTELROOY

Με ποια σειρα να δω το Star Wars?  

49 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ναι, ισως ειμαι ο μονος που δεν εχει δει την 6λογια απο δω μεσα.

Σημερα αποφασισα να την ξεκινησω με τη σειρα που γυριστηκαν, ειδα λοιπον το epeisode 4, μου αρεσε πολυ, πολυ περισσοτερο απ οσο περιμενα.

Το θεμα ειναι με ποια σειρα ειναι καλυτερα να δω τα υπολοιπα;

Να τα παρω απο την αρχη και να φτασω στο τελος; ή οπως γυριστηκαν;

Ότι και να σου πει ο καθένας τώρα, αφού έχεις ήδη δει το 4 συνέχισέ τα με τη σειρά αυτή. Μην πας τώρα σε 4-1-2-3-5-6.

Θα το ξαναδω μωρε... σιγα το κακο! Ουτως ή αλλως μπερδεμενα τα βγαλανε....

αλλα απ οτι βλεπω προτινεται απο τους περισσοτερους να τα δω με τη σειρα που βγηκαν.

Ναι, ισως ειμαι ο μονος που δεν εχει δει την 6λογια απο δω μεσα.

Μην ορκίζεσαι....λες να τα δω και 'γω?

1-2-3-4-5-6 ???

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s]Darth Vader NO! - YouTube[/ame]

Δεν έχει μεγάλη σημασία βασικά, απλά δες τα 4->5->6->1->2->3 για να μην πεθάνεις με τα μάπα εφφέ μετά.

Ή να το πω αλλιώς. Την συγκίνηση πάντως που έζησα με τον [MENTION=10521]jesus[/MENTION] όταν βλέπαμε σιγά σιγά να συνδέεται το 3 με το 4, (που το είχαμε πρωτοδεί πριν δεκαετίες) δεν θα την ζήσεις, οπότε δες τα όπως θες :p

456 - 123!!

Δες τα με την παλιά σειρά, για λόγους και mindf*ck που πάθαμε μέσα στα χρόνια, αλλά και λόγω του ότι τα εφέ είναι σημαντικά διαφορετικά. Αξίζει να δεις τα παλιά πρώτα για να καταλάβεις την ανωτερότητά τους σε αντίθεση με σύγχρονες ταινίες που το 3D πάει σύννεφο.

Αφού είδες ήδη το 4, δες τα έτσι.

Πριν μία βδομάδα έβαλα κι εγώ μπρος να τα δω πάλι όλα και τα βλέπω 456 - 123

επίσης αν δεις πρώτα τα 1-2-3 θα σου χαλάσουν τη πλοκή απο τα 4-5-6(θα ξέρεις τι έχει γίνει)

1-2-3-4-5-6 ???

Δεν έχει μεγάλη σημασία βασικά, απλά δες τα 4->5->6->1->2->3 για να μην πεθάνεις με τα μάπα εφφέ μετά.

Ή να το πω αλλιώς. Την συγκίνηση πάντως που έζησα με τον [MENTION=10521]jesus[/MENTION] όταν βλέπαμε σιγά σιγά να συνδέεται το 3 με το 4, (που το είχαμε πρωτοδεί πριν δεκαετίες) δεν θα την ζήσεις, οπότε δες τα όπως θες :p

Ποοοοοοοοοο ρε κολητε τι συγκίνηση ηταν εκεινο το βραδυ...και μετα βραδιατικη βολτιτσα για να επιστρεψουμε σπιτι+σχολιασμος της ταινιας.Ωραια χρόνια :bye:

Και εγω 4-5-6,1-2-3 λεω.

Απλα σε μας κουμπωσε τελεια που ειχαμε δει τα παλια πριν πολλα χρονια in a galaxy far far away,και τα "καινουργια" γεμισαν τελεια τα κενα.

Δεν ξερω αν ,ενας τα δει αναποδα τωρα και ολα μαζεμενα , θα ειναι ιδια η συγκινηση.

4-5-6---1-2-3-

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, λόγω εφέ αλλά και λόγω πλοκής :)

τα 1 & 2 να τα σβησω απο τωρα δλδ;;:help::help:

Οχι, αλλα και να μη τα δεις δεν χανεις τιποτα.Πολυ προλογος και η ουσια ειναι στο 3.

Αντί να κάθεσαι να τρως το χρόνο σου με ποια σειρά πρέπει να τα δεις, δεν τα βλέπεις όπως τα ξεκίνησες;

Αντί να κάθεσαι να τρως το χρόνο σου με ποια σειρά πρέπει να τα δεις, δεν τα βλέπεις όπως τα ξεκίνησες;

Ετσι θα τα δω, αφου κ ο λαος αυτο αποφασισε. Αποψε αμα προλαβω θα βαλω το 5.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Tελικα επελεξα τη σειρα που γυριστηκαν. Ειδα σημερα και το epeisode 5, πααααρα πολυ καλο! Ανωτερο απο το 4.... Μου αρεσουν πολυ περισσοτερο απ οσο περιμενα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.