Jump to content

Start with Led κατασκευές !!!

ARMAGEDDON

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα παιδιά λέω να ασχοληθώ με led κατασκευές , να ξεκαθαρίσω ότι θέλω να μάθω για την πάρτι μου και βλέπουμε μιας και το μέλλον ανήκει στα led ...

αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον ήταν κάτι σαν αυτό

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XwecmjTw5vg&feature=related]DIY ceiling light by Martin - YouTube[/ame]

αυτό

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6mXM-oGggrM&feature=related]LED cube 8x8x8 demo - YouTube[/ame]

και άλλα

ωραία το πρόβλημά μου όμως είναι η τροφοδοσία θέλω κάτι περισσότερο από μπαταρία 9V μάλλον θα πρέπει να φτιάξω τροφοδοτικά κι ή να πάρω έτοιμο

ότι πληροφορίες οδηγούς έχετε .... θα ήταν μία μεγάλη βοήθεια

επίσης πείτε μαγαζιά με ηλεκτρονικό εξοπλισμό στην Αθήνα

Νομιζω θα βολευε να εχεις ενα μετασχηματιστη μπριζας στα 12v για το σκοπο που θελεις

λέω να ασχοληθώ αρκετά για αρχή θέλω να φτιάξω ένα φωτιστικό που θα αλλάζει χρώματα μετά έναν αρκετά δυνατό φακό για την cameroula μου και συνεχίζούμε με κανένα απλό φωτοριθμικό και μετά με πιο δύσκολα όπως στο βίντεο με τον κύβο με ένα search γίνετε χαμός είναι τόσα πολλά ...

εννοείται ότι κάθε που θα ολοκληρώνω θα έχετε φωτογραφίες και βίντεο

θα με ενδιεφερε και εμενα κατι τετοιο.....δλδ να μαθω τι χρειαζεται , για να μπορω να το κατασκευασω μονος μ

Ξεκινα διαβασμα απο τα βασικα... ειδικα τον κυβο 8^3 θες αρκετη γνωση και εμπειρια για να τον φτιαξεις(εκτος αν βρεις detailed guide)

TE Index for website

More on 3d cube: Αντι για arduino προτιμησε το φθηνοτερο και με πιο γρηγρο usb, teensy/teensy++ και αντι για ολους τους decoders, multiplexers, shift registers που χρησιμοποιουν στα tutorials στο net(που θα μπερδευτεις 100% και απο το κυκλωμα και απο τoν κωδικα), κατι πιο ολοκληρωμενο και ευκολο οπως τα ΜΑΧ7219 με SPI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.