overclocked Ιούλιος 27, 2004 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 ωραιος!!!και εγω ειχα δοκιμασει με παγακια απο καφε μονο που ηταν σε μικρο τανκ και μολις τα εριχνα μετα απο το πολυ 5 λεπτα ειχαν λιωσει!!και το μονο που ειχα δει ηταν λιγους βαθμους κατω 5πχ..μονο τοτε με τα κρυα που ειχα βγει μπαλκονι με τον amd και ειχα 10 βαθμους cpu ειχα ανεβει 100 mhz...εγω φοβαμαι να βαλω τοσο παγο λολ!!!οπως και το Peltier!φοβαμαι την υγροποηση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 27, 2004 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 H τυχη βραβευει τους τολμηρους.Ο τολμων νικα.Θαρσειν χρει... Θες κιαλλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam.... Ιούλιος 27, 2004 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 Mάλλον κι άλλο πάγο θέλει!! LOL!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Ιούλιος 27, 2004 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 Ωραιος ρε boy. Αντε και απο το σεπτεμβρη να πεσουν κι αλλο τα temps.Πολυ καλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 27, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 Χε χε σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια... Πληροφοριακά και μονο σας λέω ότι έχω άλλο τόσο πάγο για ένα ακόμα τεστάκι με τον 2.4c που με αέρα δουλέυει 3550 με 1.6 απο bios και SLK900 αλλά θα με κόψει το fsb limit... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuttah Ιούλιος 27, 2004 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 ωραιος κωστα με τα υπολοιπα παγακια φτιαξε μεσα στη λεκανη φραπε γιγα να εχεις να πινεις παραλληλα! αντε και στα 4.5 ghz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 27, 2004 Author #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από nuttah ωραιος κωστα με τα υπολοιπα παγακια φτιαξε μεσα στη λεκανη φραπε γιγα να εχεις να πινεις παραλληλα! αντε και στα 4.5 ghz Thanks ρε Χρήστο και πές μου όταν σου έρθει η X800XT PE να έρθω να την βουτήξω .... !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 28, 2004 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ο Κώστας...Εύγε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 28, 2004 Author #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Σε ευχαριστώ και εσένα Γιώργο !! και καλή συνέχεια με το project σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Αύγουστος 9, 2004 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Αν και αργοπορημένος. Εξαιρετική δουλειά Κώστα, μπράβο σου... ’ντε να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε ψιλά (προς τον βόρειο πόλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 9, 2004 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Κι εγω δεν τον ειχα δει το συγκεκριμενο project. Παρα πολυ καλος Κωστα. Μπηκες στο τρυπακι τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Αύγουστος 11, 2004 Author #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από ICE Αν και αργοπορημένος. Εξαιρετική δουλειά Κώστα, μπράβο σου... ’ντε να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε ψιλά (προς τον βόρειο πόλο) Σε ευχαριστώ ρε ICE τι να πω και στα δικά σου ?? ΛΟΛ Εσύ θα μας τρελάνεις όλους ! Αρχική απάντηση από jax7480 Κι εγω δεν τον ειχα δει το συγκεκριμενο project. Παρα πολυ καλος Κωστα. Μπηκες στο τρυπακι τωρα. Σε ευχαριστώ Ζάχο! Έπρεπε να το είχα κάνει όταν είχαμε την κοντρούλα μεταξύ μας :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Αύγουστος 11, 2004 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Κωστα συγχαρητηρια για τη δουλεια σου!!!!Θα ηθελα κι εγω να κανω κατι τετοιο αλλα φοβαμαι την υγροποιηση...Και μιας και λετε ολοι για αυτη, και ειναι αμαρτια ναανοιξω νεο θεμα!, ποτε εχουμε υγροποιηση?????Υπαρχει καποιος τροπος να ξερουμε?????Πχ αν ειναι πιο χαμηλη απο τη θερμοκρασια δωματιου?????Παρακαλωω εξηγηστε μου οσο πιο αναλυτικα μπορειτε!!!!!Ευχαριστω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 11, 2004 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Αντε και μονιμα στους 0!(και πιο κατω δεν σε χαλαει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.