Jump to content

Δοκιμή Iced Water με Νorthwood 3c !!!!! (Not 56K Friendly !!!)

Kostas7GTR

Recommended Posts

Επειδή αυτές τις μέρες έχω μιλήσει με αρκετά άτομα που ασχολούνται με το extreme Cooling(Hipro,Aristidis,Unseen,Αχιλλέας)με έπεισαν να δοκιμάσω και εγώ κάτι τέτοιο... Για να περάσω όμως σε αυτό το στάδιο είπα να δώ τι κάνω με ένα πείραμα..Η Cpu μου έιναι ένας πιστός NorthWood 3C all Caps που με Def τάση πάει 3750 και με 1.6 απο bios περνάει διπλό Prime watercooled by 11! Μια χαρά μέχρι εδώ ! Ο συγκεκριμένος πριν περάσει στα χέρια μου πόσταρε σε gigabyte με 865 και μαμά τάση και ψήκτρα στα 4.03 !!! Στα 3900 έμπενε Windows !!!Καλό κομμάτι μου έκατσε λέω:D Ο Vagoυridis και o Overclocked είχαν δοκιμάσει την Cpu τους με παγάκια και κρύο νερό. Του Vag πήγε μιά χαρά χτύπησε 4άρα ενώ ο overclocked δεν είδε κάτι ιδιαίτερο. Επειδη ήθελα να κάνω αρκετές ώρες δοκιμές για να δώ πόσο θα πάει η Cpu Rock Stable έπρεπε να έχωωωωω μεγάλα παγάκια για να κρατήσουν αρκετά. Για 2μέρες λοιπόν έβαζα λεκανίτσες με νερό και τελικά έκανα μια 8αρα τεράστια κομμάτια πάγο.. Ακολουθεί η εικόνα...

post-203-1416071114,3485_thumb.jpg

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.