alkibiadhs Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2012 Ποια απο τις 2 ειναι καλυτερες για socket Am3 και phenom II b50(ξεκλειδωτος athlon ii x3) και αργοτερα amd Fx 8120.Η mine 2 υπραχει εδω pc1 και εδω SCYTHE Mine 2 (SCMN-2000)και η Mugen 3 εδω pc1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 14, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/scythe-mine-2-review-90325.htmlhttp://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/scythe-mugen-3-review-96197.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 14, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 Mugen 3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Μάϊος 14, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 Πριν παρεις οποιαδηποτε ψυκτρα σιγουρεψου οτι θα χωραει στο κουτι σου. Μετρα την αποσταση μεχρι το πλαινο καπακι και διαλεξε μια στα μετρα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkibiadhs Μάϊος 14, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 Ναι χωρανε και οι 2 στο κουτι το εχω τσεκαρει.Και εγω κλεινω προς την mugen 3 αλλα σιγουρα δεν αξιζει η mine 2 στα 28 ευρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Μάϊος 14, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 Mugen 3 υπάρχει και εδώ σε stock γιατί το pc1 λέει κατόπιν παραγγελίας eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Μάϊος 14, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 Η mine 2 έχει βάρος 1,150gr ενώ η mugen 3 825grΣίγουρα ειναι καλύτερη η mugen 3?Νομίζω η mine 2 πρέπει να τα πηγαίνει καλύτερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 14, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 Η mine 2 έχει βάρος 1,150gr ενώ η mugen 3 825grΣίγουρα ειναι καλύτερη η mugen 3?Νομίζω η mine 2 πρέπει να τα πηγαίνει καλύτερα..Εχουμε review στο Jalapeno.Αμφισβητεις την εγκυροτητα των αποτελεσματων ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Μάϊος 14, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 Μάπα το καρπούζι τελικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkibiadhs Μάϊος 15, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Οκ παιδια θα παρω την mugen 3 τελικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Μάϊος 16, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 δες κ τη Mugen 2 revb Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkibiadhs Μάϊος 17, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 Ηρθε παιδια η Mugen 3 (οχι η rev. αλλα δεν εμεινα απολυτα ευχαριστημενος. Σε σχεση με την mugen 2 rev.B εχει πολυ δυσκολοτερη εγκατασταση και τοποθετητε με διαφορετικο προσανατολισμο,με τον ανεμιστηρα να ριχνει το ζεστο αερα προς το πανω μερος του κουτιου και οχι προς τα πισω οπως στην mugen 2. Απο αποψη θερμοκρασιων ειναι οπως την περιμενα η idle temperature επεσε περιπου 10 βαθμους και η load περιπου 25 επισης και τα vrm σε idle επεσαν 5 βαθμους και σε load 3. Ακυρο ειδα ενα βιντεο τωρα και εγω την εβαλα λαθος τελικα...δεν ξαναμπαινω ομως στην διαδικασια να την εγκαταστησω σωστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Μάϊος 17, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 Ηρθε παιδια η Mugen 3 (οχι η rev. Απο αποψη θερμοκρασιων ειναι οπως την περιμενα η idle temperature επεσε περιπου 10 βαθμους και η load περιπου 25 επισης και τα vrm σε idle επεσαν 5 βαθμους και σε load 3.Ακυρο ειδα ενα βιντεο τωρα και εγω την εβαλα λαθος τελικα...δεν ξαναμπαινω ομως στην διαδικασια να την εγκαταστησω σωστα... Υπαρχει review με τους 2 διαφορετικους τροπους τοποθετησης; Τα νουμερα που λες παντως δεν ειναι απλως καλα αλλα εντυπωσιακα... Αμα δε βαριεσαι καποια στιγμη τη γυριζεις 90 μοιρες να δεις. Ειναι καλος συνδυασμος σχεδιασμου, αποδοσης και τιμης παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkibiadhs Μάϊος 17, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 Υπαρχει review με τους 2 διαφορετικους τροπους τοποθετησης; Τα νουμερα που λες παντως δεν ειναι απλως καλα αλλα εντυπωσιακα...Αμα δε βαριεσαι καποια στιγμη τη γυριζεις 90 μοιρες να δεις. Ειναι καλος συνδυασμος σχεδιασμου, αποδοσης και τιμης παντως...Δες αυτο το βιντεο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=RwLq1P3kOrY]Scythe Mugen 3 PCGH Edition CPU Cooler Installation at HiTechLegion.com - YouTube[/ame] στην αρχη σου δειχνει οτι μπορεις να βαλεις τα brackets και απο τις 2 μεριες,εμενα ουτε που μου περασε απο το μυαλο να τα γυρισω οποτε τωρα την αφηνω ετσι.Σε αυτον φενεται πολυ ευκολη η εγκατασταση γιατι η μητρικη ειναι βιδωμενη στο case που εχει και απο πισω ανοιγμα οταν ομως η τοποθετηση γινει εκτος case δυσκολευει αρκετα γιατι καπως πρεπει και η μητρικη να μενει σταθερη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.