Jump to content

δεν μπαινει στα windows

alexgi

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω τα windows 7 ultimate και αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα. Δεν μπορώ να μπω στα windows με τίποτα. Πάει να μπει, δεν μπαίνει βγάζει μπλε οθόνη και προσπαθεί να διαβάσει την φυσική μνήμη (δεν προλαβαίνω να διαβάσω κάτι άλλο για την αναφορά σφάλματος). Μετά κάνει επανεκκίνηση και μπαίνει στην επιδιόρθωση των windows όπου και αποτυγχάνει.

Προσπαθούσα να μπω σε safe mode και κολλούσε στο αρχείο classpnp.sys. Μέσω ubuntu το άλλαξα το αρχείο φορτώνει κανονικά το safe mode αλλά δεν μπαίνει και εμφανίζει επανεκκίνηση το ίδιο πράγμα.

Μπήκα σε cmd έτρεξα διαγνωστικά, τσέκαρα δίσκους και τα σχετικά αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω format γιατί είμαι Πάτρα και τα cd τα έχω στην αθήνα...

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθώσω κάτι...

Πάτα το F8 στην εκκίνηση και από τις επιλογές διάλεξε: Disable Automatic Restart on System Failure

Θα βγάλει την μπλε οθόνη και θα σταματήσει εκεί.

Σημείωσε τον κωδικό λάθους: STOP: ...

Και κάνε τον μια αναζήτηση στο Google.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.