alexgi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2012 Καλησπέρα παιδιά,Έχω τα windows 7 ultimate και αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα. Δεν μπορώ να μπω στα windows με τίποτα. Πάει να μπει, δεν μπαίνει βγάζει μπλε οθόνη και προσπαθεί να διαβάσει την φυσική μνήμη (δεν προλαβαίνω να διαβάσω κάτι άλλο για την αναφορά σφάλματος). Μετά κάνει επανεκκίνηση και μπαίνει στην επιδιόρθωση των windows όπου και αποτυγχάνει. Προσπαθούσα να μπω σε safe mode και κολλούσε στο αρχείο classpnp.sys. Μέσω ubuntu το άλλαξα το αρχείο φορτώνει κανονικά το safe mode αλλά δεν μπαίνει και εμφανίζει επανεκκίνηση το ίδιο πράγμα.Μπήκα σε cmd έτρεξα διαγνωστικά, τσέκαρα δίσκους και τα σχετικά αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω format γιατί είμαι Πάτρα και τα cd τα έχω στην αθήνα...Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθώσω κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάϊος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Πάτα το F8 στην εκκίνηση και από τις επιλογές διάλεξε: Disable Automatic Restart on System FailureΘα βγάλει την μπλε οθόνη και θα σταματήσει εκεί.Σημείωσε τον κωδικό λάθους: STOP: ...Και κάνε τον μια αναζήτηση στο Google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάϊος 13, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Αν όντως φταίει το classpnp.sys εδώ Windows 7 fails to go into safe mode. Stuck at classpnp.sys λένε ότι είναι πρόβλημα από το παιχνίδι Fallout 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.