Lewnidas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2004 Γνψριζει κανεις ποσο μπορει να φτασει ο συγκεκριμενος επεηεργαστης? Στο δικια τη μητρικη δεν παει ευκολα παραπανω απο 2300 :boxed: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2004 δεν υπαρχη στανταρ ρε αδελφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιούλιος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2004 Για δώσε παραπάνω πληροφορίες, ψύξη, τάση είσαι σταθερός στα πόσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούλιος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2004 Μπορουν να γινουν καποιες εκτιμησεις,αλλα με σιγουρια μονο ενας μπορει να απαντησει......ι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούλιος 26, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2004 Παντως τα 2300 μου φαινονται πολυ λιγα.Εδω τοσο παει ο δικος μου με μια απλη ψυχτρα.Ψαξτο λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Αύγουστος 10, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 To εχω ψαξει αρκετα με αποτελεσμα να καλατηγω παντα σε default kloks και 2-2-3-5 2.8v φτανω μεχρι 208 ψιλο στα8ερα ασε που εχω και 53 βα8μους σε ηρεμια τςρα το καλοκαιρι,απλως ρε γαμωτο 8ελω να το παω 2400..ισως να ειναι και το τροφοδοτικο μου herolchi 425 που δεν με αφηνει. ¨( Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 10, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Φίλε μου το κυριότερο πρόβλημα σου είναι στην υπογραφή σου. Την ίδια MSI έχω και γω με έναν 2600+ και σταματάει στα 2300Mhz με default ρεύμα( το οποίο παίζει από 1.6 - 1.73:confused: ) και μετά το χάος. Όπως καταλαβαίνεις ο μόνος λόγος που παίζει και μέχρι εκέι είναι γιατί δεν πειράζω τίποτα παρα μόνο το FSB. Γιαυτό τη χάρισα σε ένα φίλο, αφού ούτε να την πουλήσω δεν μπορώ. Όσο για το HEC το τροφοδοτικό, δεν νομίζω να σου φταίει αυτό. Είναι ΠΟΛΥ ποιοτικά και καλά. Ενδεικτικά θα σου πω ότι τροφοδοτώ το Peltier 226watt μου με ένα 300άρι HEC το οποίο είχα πριν σε ένα πολύ κλοκαρισμένο σύστημα. Πάρε μια ψύκτρα της προκοπής ή βάλε νεράκι και άλλαξε τη μητρική σου αν θες να πας παραπάνω. Αλλιώς βολέψου εκεί και πάρε ένα καινούργιο σύστημα τα Χριστούγεννα ας πούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Αύγουστος 10, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 αν μας πεις το stepping του μπορουμε να σου πουμε χοντρικα που παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Αύγουστος 10, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 DarkCount να σαι καλα γιατι μολις αυριο το πολυ 8α εχοθν πεταξει για αλλα χερια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.