Jump to content

amd 3200xp overclocking

Lewnidas

Recommended Posts

• 2 weeks later...

To εχω ψαξει αρκετα με αποτελεσμα να καλατηγω παντα σε default kloks και 2-2-3-5 2.8v φτανω μεχρι 208 ψιλο στα8ερα ασε που εχω και 53 βα8μους σε ηρεμια τςρα το καλοκαιρι,απλως ρε γαμωτο 8ελω να το παω 2400..ισως να ειναι και το τροφοδοτικο μου herolchi 425 που δεν με αφηνει. ¨(

Φίλε μου το κυριότερο πρόβλημα σου είναι στην υπογραφή σου. Την ίδια MSI έχω και γω με έναν 2600+ και σταματάει στα 2300Mhz με default ρεύμα( το οποίο παίζει από 1.6 - 1.73:confused: ) και μετά το χάος.

Όπως καταλαβαίνεις ο μόνος λόγος που παίζει και μέχρι εκέι είναι γιατί δεν πειράζω τίποτα παρα μόνο το FSB.

Γιαυτό τη χάρισα σε ένα φίλο, αφού ούτε να την πουλήσω δεν μπορώ.

Όσο για το HEC το τροφοδοτικό, δεν νομίζω να σου φταίει αυτό. Είναι ΠΟΛΥ ποιοτικά και καλά. Ενδεικτικά θα σου πω ότι τροφοδοτώ το Peltier 226watt μου με ένα 300άρι HEC το οποίο είχα πριν σε ένα πολύ κλοκαρισμένο σύστημα.

Πάρε μια ψύκτρα της προκοπής ή βάλε νεράκι και άλλαξε τη μητρική σου αν θες να πας παραπάνω. Αλλιώς βολέψου εκεί και πάρε ένα καινούργιο σύστημα τα Χριστούγεννα ας πούμε.:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.