Jump to content

Προβλημα με battlefield 3

NooDle

Recommended Posts

ναι παιζει κανονικά μονο που βγάζει το μύνημα..

Επισης μου λες να κανω install to origin στο D?

και το origin και το game τα έχω στο c ssd vertex 3

και εγω εκει τα εχω (σε 60αρη ssd vertex), το origin απο μονο του δεν πιανει πολυ χωρο και δεν το εβαλα αλλου για να μην εχω προβλημα με τους installers κλπ.

δεν ξερω αν το να αλλαξεις θεση στο origin εχει αντικτυπο στα ηδη εκτατεστημενα παιχνιδια, ψαξτο στο google

αν ψαξεις στον υπολογιστη σου για το αρχειο "ekag" λογικα θα σου βγαλει τον φακελο του προγραμματος που το χρησιμοποιει (πολυ πιθανον στον φακελο \Lucidlogix Technologies\VIRTU\Ekag20nt.exe, οπως εχω δει στο google). δες αν μπορεις να το κανεις uninstall απο εκει ή δες πως λεγεται το προγραμμα και αν γινεται uninstall απο το control panel ή αν τρεχει καποιο service.

οπως ειπα, σε εμενα δεν υπαρχει καν αυτο το αρχειο. θεωρω λοιπον πως μαλλον δεν ειναι απαραιτητο και ισως το uninstall θα σου λυσει και το προβλημα με τα ενοχλητικα μηνυματα :p

OK θα το δοκιμάσω

σας ευχαριστώ ολους για την βοήθεια..

OK θα το δοκιμάσω

σας ευχαριστώ ολους για την βοήθεια..

τον σώσαμε τον ασθενή!! :happy2:

άσε και το origin και το bf3 στον ssd, εκτός των άλλων θα φορτώνεις και 1ος το map :D

τον σώσαμε τον ασθενή!! :happy2:

άσε και το origin και το bf3 στον ssd, εκτός των άλλων θα φορτώνεις και 1ος το map :D

το παρατηρησα σημερα!!! :crazy_pilot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.