Jump to content

Προβλημα με battlefield 3

NooDle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες στο νεο pc (βλεπε υπογραφη) πατάω να μου ανοιξει το origin ανοιγει κανονικα..

Αφου πατήσω να παίξω bf3 κολλάει το σύμπαν και βλέπω cpu usage 100% το ίδιο και η ram.

Ετσι αναγκάζομαι να πατήσω reset

Ξερει κανεις τι παίζει?

Παιδες στο νεο pc (βλεπε υπογραφη) πατάω να μου ανοιξει το origin ανοιγει κανονικα..

Αφου πατήσω να παίξω bf3 κολλάει το σύμπαν και βλέπω cpu usage 100% το ίδιο και η ram.

Ετσι αναγκάζομαι να πατήσω reset

Ξερει κανεις τι παίζει?

κολλάει με το που πάει να τρέξει το battlelog στο browser ή όταν πας να μπεις στο map?

κολλάει με το που πάει να τρέξει το battlelog στο browser ή όταν πας να μπεις στο map?

δεν ανοίγει καν ο browser μολις πατήσω απο origin το bf βγάζει δίπλα απο το ποντικι τον κυκλο να γυρνάει και δεν κανει τίποτα.. όλο το pc σέρνεται..

δεν ανοίγει καν ο browser μολις πατήσω απο origin το bf βγάζει δίπλα απο το ποντικι τον κυκλο να γυρνάει και δεν κανει τίποτα.. όλο το pc σέρνεται..

δοκίμασες να το τρέξεις απευθείας από το εικονίδιο του bf3 ?

δοκίμασες να το τρέξεις απευθείας από το εικονίδιο του bf3 ?

Τώρα ηρθα στη δουλεια θα το δοκιμάσω αυριο!

[MENTION=9567]Athanasios2104[/MENTION] πάλι το ίδιο αν πατήσω στο εικονίδιο..

Λες να κανω ενα unistall/install

[MENTION=9567]Athanasios2104[/MENTION] πάλι το ίδιο αν πατήσω στο εικονίδιο..

Λες να κανω ενα unistall/install

yep και συγκεκριμένα

unistall ΟΛΑ (bf3 + origin)

restart

ccleaner chache + registry

restart

install BF3

restart

run BF3

yep και συγκεκριμένα

unistall ΟΛΑ (bf3 + origin)

restart

restart

install BF3

restart

run BF3

Τίποτα απο τα παραπάνω δεν έπιασε πάλι τα ίδια..

μηπως είναι καμια ρύθμιση μεσα απο bios? New mobo και δεν ξέρω πολλά.. το ιντελ smart technology? το software της asrock usb charger ? μηπως αυτα δημιουργούν θέμα?

Τίποτα απο τα παραπάνω δεν έπιασε πάλι τα ίδια..

μηπως είναι καμια ρύθμιση μεσα απο bios? New mobo και δεν ξέρω πολλά.. το ιντελ smart technology? το software της asrock usb charger ? μηπως αυτα δημιουργούν θέμα?

τώρα που το είπες, ένα παιδί από την ομάδα είχε ένα θέμα με το νέο chipset της intel, νομίζω πρέπει να βάλεις την κάρτα γραφικών σε συγκεκριμένη pci slot, αλλιώς έχεις πρόβλημα (με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της intel). Δες το manual και θα λέει που βάζεις την gpu. Στο παιδί έκανε συνεχόμενα restart μετά από λίγα λεπτά, οπότε δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, άλλα τσέκαρέ το.

τώρα που το είπες, ένα παιδί από την ομάδα είχε ένα θέμα με το νέο chipset της intel, νομίζω πρέπει να βάλεις την κάρτα γραφικών σε συγκεκριμένη pci slot, αλλιώς έχεις πρόβλημα (με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της intel). Δες το manual και θα λέει που βάζεις την gpu. Στο παιδί έκανε συνεχόμενα restart μετά από λίγα λεπτά, οπότε δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, άλλα τσέκαρέ το.

τίποτα απο αυτά αλλα παρατήρησα κάτι και μάλλον βρήκα το πρόβλημα...

μόλις πατήσω στο bf3 να ανοίξει πάτησα απ ευθειας πριν προλάβει να κολλήσει το pc ctrl-alt-del και πήγα στις διεργασίες και είδα οτι ο cpu έφτασε στο 100% και η ραμ να ανεβαινει σταδιακα προς τα 8gb

και παρατηρώ κάτω δεξια 4500 διεργασίες... και να αυξάνονται το αρχείο που πολλαπλασιαζόταν μέσα στις διεργασίες είχε την εξης λέξη: ekag20nt.exe*32

ξερει κανεις τι είναι αυτο ?

τίποτα απο αυτά αλλα παρατήρησα κάτι και μάλλον βρήκα το πρόβλημα...

μόλις πατήσω στο bf3 να ανοίξει πάτησα απ ευθειας πριν προλάβει να κολλήσει το pc ctrl-alt-del και πήγα στις διεργασίες και είδα οτι ο cpu έφτασε στο 100% και η ραμ να ανεβαινει σταδιακα προς τα 8gb

και παρατηρώ κάτω δεξια 4500 διεργασίες... και να αυξάνονται το αρχείο που πολλαπλασιαζόταν μέσα στις διεργασίες είχε την εξης λέξη: ekag20nt.exe*32

ρε συ, αυθεντικό το έχεις;

Can't run the game - "licence is required" PC version

eset 5 γνήσιο και αυτο το είχα και απο παλιότερα.. να το απενεργοποιήσω?

και να αυξάνονται το αρχείο που πολλαπλασιαζόταν μέσα στις διεργασίες είχε την εξης λέξη: ekag20nt.exe*32

Ekag20nt.exe crash's - Forums - Battlelog / Battlefield 3

Software Protection, Software Copy Protection, Software Licensing, and Secure Software Distribution with ElecKey and UpdateShield products

Διεγραψα το ekag20nt.exe

Τωρα μου ανοίγει το battlelog απλά κατα την εκινηση μου λέει can not found module ekag20nt.exe

EDIT το παιχνίδι παίζι κανονικά μονο που που πετάει κατα την εκκίνηση το παραθυράκι αυτο με το παραπάνω μύνημα..

Καμια ιδέα?

Το βγάζει κατα την εκκίνηση στο origin και κατα την εκκίνηση στο battlelog

Διεγραψα το ekag20nt.exe

Τωρα μου ανοίγει το battlelog απλά κατα την εκινηση μου λέει can not found module ekag20nt.exe

EDIT το παιχνίδι παίζι κανονικά μονο που που πετάει κατα την εκκίνηση το παραθυράκι αυτο με το παραπάνω μύνημα..

Καμια ιδέα?

Το βγάζει κατα την εκκίνηση στο origin και κατα την εκκίνηση στο battlelog

κανε uninstall και το προγραμμα που περιεχει το ekag20nt.exe και το origin και κανε reinstall το origin.

εγω παντως, που αγορασα το παιχνιδι retail dvd αλλα την εγκατασταση την εκανα κατεβαζοντας το παιχνιδι μεσω origin, δεν εχω τετοιο αρχειο στον C μου ουτε τρεχει στον task manager οταν ανοιγω το origin, το battlelog ή το παιχνιδι.

δεν ξερω αν αλλοι φιλοι το εχουνε και αν σου ειναι απαραιτητο

αν καταλαβα καλα μπορεις πλεον να παιζεις χωρις προβλημα, απλα σου βγαζει αυτο το μηνυμα?

αν ναι, τοτε ΙΣΩΣ αν απεγκαταστησεις το προγραμμα (και καθαρισεις και την registry με το cCleaner) να παιζεις και παλι κανονικα αλλα χωρις τα μηνυματα :p

ναι παιζει κανονικά μονο που βγάζει το μύνημα..

Επισης μου λες να κανω install to origin στο D?

και το origin και το game τα έχω στο c ssd vertex 3

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.