Jump to content

Windows XP:δεν ολοκληρώνεται το system restore

serpico75

Recommended Posts

Σε Windows XP, προσπαθώ να κάνω system restore σε πολλά σημεία, αλλά σε κανένα δεν ολοκληρώνεται.

Έχω εγκατεστημένο το AVG Internet Security 2011, το οποίο κάνω Temporarily Disable, αλλά και πάλι τίποτα.

Κάνω system restore σε κάποια σημεία system checkpoint, που έχουν δημιουργήσει από μόνα τους τα Windows.

Ξεκινάει το restore και γίνεται επανεκκίνηση.

Πριν φτάσει desktop βγάζει μήνυμα:

Restoration incomplete

Your computer cannot be restored to

(ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ επιλογής)

System Checkpoint

No changes have been made to your computer

To choose another restore point, restart System Restore"

Εάν κάνω restore σε safe mode, υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Θα λειτουργήσει εξίσου;

Απ' ό,τι έχω google-άρει, το πρόβλημα αυτό έχει παρουσιαστεί σε αρκετό κόσμο. Σε πολλούς το πρόβλημα ήταν το ενεργοποιημένο antivirus. Μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα το ότι το antivirus απλά και μόνο ότι τρέχει (δεν κάνει κανένα scan). Το antivirus, εάν τρέχει και δεν το κάνεις disable, μπορεί να πάρει τη διαδικασία του restore κάτι σαν ιό, και δεν το αφήνει να ολοκληρωθεί. Σε πολλούς, το antivirus disable ήταν η λύση. Σε μένα, παρότι έκανα το AVG disable, δεν ολοκληρώνεται.

Γι΄αυτό και σκέφτηκα το sm. Μήπως, εκεί, που δεν τρέχει καν το AVG, ολοκληρωθεί κανονικά. Αλλά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο να τρέξεις το restore από normal και sm. Και βασικά, αν, από sm το restore εκτελείται.

Πρεπει να γινεται και σε safe mode το restore χωρις κανενα προβλημα. Βεβαια μην περιμενεις να δεις καμια βελτιωση μετα.

Προτεινω να κανεις backup τα απολυτως απαραιτητα και να τραβηξεις ενα format για να στρωσει 100%

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.