Jump to content

Προβλημα σε νεα σύνθεση

NooDle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τα νεύρα μου οτι πρόβλημα είχα στο προήγουμενο pc το συναντησα πάλι και στο νεο!!!

Ηταν και ενας απο τους λόγους που τον άλλαξα!

Μπουτάρει στα windows πατάω mozilla και βγάζει τον κύκλο πάλι δίπλα απο το ποντικι περιμενω περιμενω ξαφνικά μπλε οθόνη και ακουώ τους μηχανικους δίσκους να σβήνουν.

Πατάω reset και στο raid configuration μου βγάζει error occurred. Μπαινω στον intel storage managment και το σβήνω το σφάλμα..

Τι μπορεί να φταίει ρε γμτ και μου το κάνει αυτό..

ΥΓ ολα αυτά σε win 7 64 και στις ιδιότητες στον υπολογιστή λεει μνημη RAM 8gb 7,16 η δυνατή χρήση..

Μέχρι εχθες έλεγε 7,90...

Memtest εχεις τρέξει?

Επισης δες κ τα smart των δισκων κ γενικα benchare τους

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

1. Βάλε την μνήμη απο το BIOS το Command Rate στο 2Τ manually.

2. Update το bios που μάλλον το έχεις κάνει.

3. Το raid το ξαναέκανες απο την αρχή με clean format τα 7 έτσι ? upgrade το firmware των SSD το έχεις κάνει να φανταστώ. Δοκίμασε το και χωρίς raid... φακ ιτ αν είναι να έχεις τέτοια προβλήματα τι να το κάνεις το RAID 0 ??

4. Το τροφοδοτικό που έχεις είναι εκείνο το thermaltake στα 1000W+ που μου έλεγες ότι είχε κάποιο πρόβλημα και τώρα υπολειτουργεί??

5. Πάνε σε εκκλησία να σε κάνουν ευχέλαιο θα αρχίσεις να μεταδίδεις σε λίγο γκαντεμια.... :confused:

λοιπον εχουμε και λέμε

memtest δεν έβγαλε τίποτα...

το raid είναι φτιαγμένο απο την αρχή με φρέσκια εγκατάσταση των windows 7 64bit

bios update και ssd firmware update δεν έκανα..

θα τα κάνω τώρα και θα σας ενημερώσω το απογευματάκι

EDIT: προσπαθω απο το μεσημέρι να κάνω update και μου πετάει κάτω αριστερα ενα μηνυματάκι download firmware failed.. ΕΛΕΟΣ

Bios update έγινε στις ιδιότητες του υπολογιστή ακόμα λέει

RAM 8GB (7,90 είναι δυνατή η χρήση) Ξερει κανείς γιατί το λεει αυτό?

Επίσης τα προβλήματα με το raid στους ssd συνεχίζονται..

Μολις τώρα τον ανάψα μπαίνει κανονικά στα win και μετά παγώνει..

Κανω ρεσετ και μου βγάζει πάλι στο raid configuraton σε ενα απο τους 2 ssd error occured.

Πατάω απο το intel matrix storage επαναφορά του δίσκου σε φυσιολογικο..

Προσπαθω να τους κάνω update αλλα στο toolbox της ocz λέει download firmware failed!

ΕΛΕΟΣ! το ιδιο πρόβλημα σας ξαναλέω μου το έκανε και με το παλιό το σύστημα και με τους παλιούς τους ssd.. (Εκ των οποίων ο ένας εφυγε rma τότε)

Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να έχω αγοράσει καινούργιο ssd ελλατωματικο?

Το μονο που δεν έχω αλλάξει στο pc είναι η οθόνη και to usb wifi. E δεν πιστεύω να φταίει αυτο! :suicide2:

Εχθες έγινε και update στους ssd τα προβήματα όμως παραμένουν..

Αν τους δοκιμάσω χωριστά τους ssd δουλεύουν μια χαρά..

Σε raid 0 πάλι παγώνει - μπλε οθόνες και το γνωστό μήνυμα στο raid configurator sata 0 error occured (0)

Εχει ξανασυναντήσει κανείς τέτοιο πρόβλημα δεν μπορώ άλλο παίδες έχω κουραστεί..

Είναι κάποια ρυθμιση? να αλλάξω στο stripe size το έχω αφήσει εκει που το έχει βγάλει μόνο του

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.