Hydra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2012 Καλημέρα, το ερώτημά μου είναι απλό. Έχω ένα blog μέσω της Wordpress και θέλω να το κάνω .gr. Τί παίζει από providers και τιμές; Μπορώ να έχω κάτι σε φυσιολογικές τιμές και αξιόπιστο; Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Ολα πανω κατω ειναι τα ιδια. Των πελατων μου τα χειρειζομαι απο το domains24.gr Μαλιστα για καθε νεο domain, δινει και 100ΜΒ χωρο, ωστε αν θες κατι απλο το στηνειςστους server τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 13, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Greek Web Hosting ::HyperHosting.gr:: Domain Registration and Dedicated Servers in Greece άψογοι σε όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 13, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Παρατηρώ ότι το wordrpress αφήνει μόνο domain σε “.com”, “.net”, “.org”, και “.me”. Αυτό αναγκαστικά με οδηγεί και σε επιλογή εξωτερικού server; (που μάλλον θα μου παραστοιχίσει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.