Tarlac Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2012 Καλησπερα....Εχω εναν εξωτερικο δισκο που τον εκανα εσωτερικο.Το προβλημα ειναι οτι ενω μου τον εμφανιζει και περναω αρχεια,δεν μπορω να τον κανω format ουτε απο το disc management(μου βγαζει ενα μθνημα και λεει Windows cannot format the system volume on the disk) ουτε απο την εξερευνηση.O δισκος ειναι NTFS.Επισης επειδη το εψαχνα στο ιντερνετ και δεν καταφερα να βρω λυση, πειραματιστηκα λιγο και πατησα το Μετατροπη σε δυναμικο δισκο,τωρα πως τον ξαναεπαναφερω στην αρχικη του κατασταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarlac Μάϊος 15, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Τελικα πηγα σημερα και τον εδωσα στο msystems και μου τον εκαναν φορματ κανονικα απο το disk management(τι να πω δε ξερω πραγματικα!!!) και μου το χωρισαν σε παρτισιονς ολα αυτα σε 20λεπτα και χωρις να πληρωσω μια(ΓΑΜ...το msystems )!!Πριν πω τα παρακατω θελω να αναφερω οτι εχω και εναν ssd ο οποιος εχει τα windows επανω,εδω και 3 μερες....Ηρθα στο σπιτι μου ολο χαρα,τον βαζω επανω,ανοιγω τον υπολογιστη και μου λεει loading operating system και απο κατω boot from CD/DVD:disk boot failure,insert system disk and press enter! Αυτα που εχω δοκιμασει ειναι 1)Να βαλω boot priority μονο τον ssd αλλα και παλι τα ιδια μου λεει 2)Εβγαλα τον σκληρο δισκο(οχι τον ssd),το ξαναξεκινησα αλλα και παλι τιποτα 3)Εβαλα το cd των windows επελεξα να κανω repair your windows και διαλεξα start up repair,αλλα και παλι τα ιδια Καποιες παρατηρησεις που ισως σας φανουν χρησιμες ειναι: 1)Πριν παω το δισκο στο msystems τον ειχα κανει dynamic disk(καταλαθως το εκανα,δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο) 2)Ειδα μεσα απο το set up των windows οτι οταν εχω συνδεδεμενους και τους 2 δισκους τον ssd που εχει τα windows μου τον δειχνει ως D: και ενα παρτισιον απο τον αλλο δισκο μου το βγαζει ως C:,ενω οταν αποσυνδεω τον αλλο δισκο μου βγαζει τον ssd ως C: κανονικα!!! Δε ξερω τι να πω,πραγματικα μου εχει σπασει τα νευρα!Φτιαχνω το ενα χαλαει το αλλο στο τσακ ειμαι να το πεταξω στο μπαλκονι του γειτονα!!! Οποιος μπορει να με βοηθησει θα παει στο παραδεισο!!!!:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Μάϊος 16, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 H ευκολη λυση ειναι format και setup windows απο την αρχη. Εκεινο που με βαζει σε σκεψεις ειναι οτι μηπως τελικα δεν εφταιγε ο σκληρος εξ αρχης και ειναι faulty το mobo και τα sata του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarlac Μάϊος 16, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 Tελικα πηγα στην ευκολη λυση τα ξανα εβαλα, ολα κομπλε δουλευουν! Ελπιζω οι σκεψεις σου να μεινουν μονο σαν σκεψεις!!! Εκεινο που παρατηρησα και το εχω ανεβασει σε photo ειναι αυτο που μου βγαζει το crystal disk γι'αυτον το δισκο!!Υπαρχει θεμα,αν ειναι να μου χαλασει να τον πεταξω και να παρω εναν καινουργιο τωρα που εχω λεφτα!! Καμοια αποψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.