Κωστάκης Μάϊος 25, 2012 #61 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Ποιος έχει την φωτογραφία που είμαστε 4άδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 25, 2012 #62 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 ενα βιντεακι με papatsoni ετοιμος να ''πυροβολησει'' το αμαξακι..papatsonis wrc acropolis - YouTube Πάντως παίζετε με τη φωτιά βλέπω. Μια στραβοτιμονιά και θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Καλό είναι να παίρνουμε προφυλάξεις. Δε νομίζω ένα βίντεο-φωτογραφία να αξίζει περισσότερο από τη σωματική μας ακεραιότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Μάϊος 25, 2012 #63 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 εδω παιρνω χωμα απο τον loeb πιθανοτατα...wrc acropolis 2012 loeb gives dirt to gio102004 - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Μάϊος 25, 2012 Author #64 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Απο τον Λεμπ το τρως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Μάϊος 25, 2012 Author #65 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Ποιος έχει την φωτογραφία που είμαστε 4άδα? Quiz : όποιος βρει που έχει στηριχτεί η κάμερα, κερδίζει μια θέση στο αυτοκίνητο για την κυριακή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάϊος 25, 2012 #66 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Να πώ? [ame] [/ame][ame] [/ame][ame]http://www.youtube.com/watch?v=xA7mUdbJjrg[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=qIgehHX5Dm8[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Μάϊος 25, 2012 Author #67 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 NEIN... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 25, 2012 #68 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Παιδια αυριο θα κανετε μπανιο στο βουνο...εχουν δωσει καταιγιδες...παρτε αδιαβροχα και ομπρελες μαζι πςςς μαμω τις φασεις αν ειναι βιωσιμο!!!!!! του μπα νο!!! το ss12/15 που ειναι, ποιο το πλανο και ξεχνα το μπανιο! edit> [MENTION=172]papatsonis[/MENTION], Σπυραν αυριο εσεις που θα ειστε? 2>το καλυτερο ειναι να βρουμε διαδρομες με πρασινο, διοτι μια χρονια θυμαμαι ανεβαινα σε ενα λιοπιρι υψομετρικα +300μ++ και ενοιωθα σαν τον εβραιο που παει στην γη της επαγγελιας, ειχα λιωσει, αλλα σαϊνθ με τις 2 ροδες στον αερα κ κατω γκρεμι, αποζημειωσε.. οι 12/15 εχουν πρασινο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Μάϊος 25, 2012 Author #69 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 πςςς μαμω τις φασεις αν ειναι βιωσιμο!!!!!! του μπα νο!!! το ss12/15 που ειναι, ποιο το πλανο και ξεχνα το μπανιο! edit> [MENTION=172]papatsonis[/MENTION], Σπυραν αυριο εσεις που θα ειστε? Ράλλυ Ακρόπολις 2012 - Θεατές - Google Earth EDIT:Θα σου απαντησω εγω για το Παπατσωνη,αυριο δεν θα παμε,θα παμε Κυριακη παλι Πισια,Αγιους Θεοδωρους κ ελεω θεου αν προλαβουμε κ στην power stage... edit 2:δεν εχω παει ποτε προς Νεμεα συνηθως παμε Ορεινη Κορινθια..η περιοχη δεν υπαρχει,ειναι φουλ στο πευκο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 25, 2012 #70 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Nerds spotted.. Πάτε σε ειδική με όνομα PCια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Μάϊος 25, 2012 #71 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Nerds spotted.. Πάτε σε ειδική με όνομα PCια..κλαιω!!!:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 25, 2012 #72 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Πάντως παίζετε με τη φωτιά βλέπω.Μια στραβοτιμονιά και θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Καλό είναι να παίρνουμε προφυλάξεις. Δε νομίζω ένα βίντεο-φωτογραφία να αξίζει περισσότερο από τη σωματική μας ακεραιότητα. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=U4UuZ5mauKk]Group B - Crazy Fans - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Μάϊος 25, 2012 #73 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Group B - Crazy Fans - YouTubeκανενα μετρο προφυλαξης τοτε! ναι οκ.αλλα..στο βιντεο ο papatsonis μπορει να δει απο μακρυα αρκετα πως πλασαρεται το αυτοκινητο κα μπορει να αντιδρασει σε περιπτωση που αυτο παρεκλινει της πορειας του.. δεν ειναι και πανω στην στροφη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Μάϊος 25, 2012 #74 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 μολις γυρισα λιωμα απο θηβα1-βωξιτες 1-2 θηβα 2......αυριο παλι εγερτηριο στις 6 το πρωι λουτρακι service και μετα κεφαλαρι-ζηρια...διαμονη κορινθο σε φιλο και μετα κυριακη και τις 4 αν ειμαστε κοντα.λοιπον σημερα εχω τραβηξει παρα πολυ υλικο...αν δεν με παρει ο υπνος πανω στο pc θα το εχετε αποψε το βραδυ!οι ελληνες φαγανε πολυ ξυλο απο τους πιτσιρικαδες με τα wrc academy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Μάϊος 25, 2012 Author #75 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 μολις γυρισα λιωμα απο θηβα1-βωξιτες 1-2 θηβα 2......αυριο παλι εγερτηριο στις 6 το πρωι λουτρακι service και μετα κεφαλαρι-ζηρια...διαμονη κορινθο σε φιλο και μετα κυριακη και τις 4 αν ειμαστε κοντα.λοιπον σημερα εχω τραβηξει παρα πολυ υλικο...αν δεν με παρει ο υπνος πανω στο pc θα το εχετε αποψε το βραδυ!οι ελληνες φαγανε πολυ ξυλο απο τους πιτσιρικαδες με τα wrc academy..τι διαβολια ηταν αυτα ρε???ειναι οντως ολοι κατω απο 22?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Μάϊος 25, 2012 #76 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 απο το 86 μεχρι το 91 γενηθης...πηγανε παρα πολυ καλα..και μεταξυ τους τα πατηματα που ειδα βωξιτες 2 ηταν σχεδον καρμπον.μεγαλος ανταγωνισμος σε αυτο το καπ. και οι ελληνες με τα εβο να φρεναρουν πολυ πισω και να αφηνουν τρελα σε σχεση με δαυτα...:TD: αυτη τη στιγμη τελειωνει το rendering και το σηκωνω youtube..παω για υπνο μου μεινανε 5 ωρες υπνο...αντε ρε πετρο παρε επιτελους μια νικη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Μάϊος 25, 2012 Author #77 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Δωσε λινκ οταν ανεβει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Μάϊος 25, 2012 #78 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 ναι ρε συ ενοειται...το κερατο μου μεσα καταιγιδες αυριο.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Μάϊος 25, 2012 #79 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 το βιντεο της παρασκευης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάϊος 25, 2012 #80 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Πολυ ωραιος Λάμπρο. Πολυ ωραιες ληψεις και ενδιαφεροντα σημεια.Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.