Jump to content

Acropolis 2012 (the-lab παρεα)

spyvelm

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

παιδες εγω θα παω Παρασκευη αρχικα και γι τις υπολοιπες μερες βλεπουμε...θα ειμαι εγω κ ο [MENTION=172]papatsonis[/MENTION]..θελετε να οργανωθουμε να παμε ολοι μαζι??να δουμε ποσα αυτοκινητα εχουμε και να μοιραστουμε ωστε να μην χαλαμε κ τσαμπα βενζινες...

μονο για shakedown θα ανεβεις [MENTION=4655]racer[/MENTION]???δυσκολο για πεμπτη απο μενα...Παρασκευη και Κυριακη θα παω μαλλον που θα ειναι Λουτρακι....

[MENTION=16677]spyvelm[/MENTION] count me in για Παρασκευή,υπάρχει μεταφορικό μέσο?

[MENTION=1593]ΛΑΜΠΡΟΣ[/MENTION] έχεις κανονίσει?

Θα ξυπνησεις νωρις ομως γιατι 7 κλεινει η πιστα στα Πισια..

Λαμπρο καλο το βιντεακι αλλα ειδα πολλα τραγικα πραγματα απο τους θεατες

και εσυ και αλλοι ειστε πολυ οριακα με τα αμαξια.Δε φοβαστε μη γινει καμμια στραβη ; εμπιστευστε τοσο πολυ τους οδηγους wrc?

στο τελευταιο δευτερολεπτο το wrc περασε 2 ποντους ξυστα απο το παιδακι..

Αλλοι σχεδον μπαινουν στη μεση του δρομου μετα απο στροφη.Εκει οι οδηγοι αν τους πατησεις τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση ; ποιος βρισκει δικιο οταν ο αλλος προκαλει την τυχη του στο να τον πατησουν ;

γομαρι εχεις δικιο..εγω δεν ειμαι ακριβως κοντα οσο φαινεται στην καμερα γιατι απλωνω το κουλαδι μου οσο πιο εξω γινεται..

γενικα αυτο που λες σηκωνει πολυ κουβεντα...αφου ξερεις παιδεια δεν υπαρχει...οι κριτες να ουρλιαζουν και να τους γραφουν στα @@ τους...

με το παιδακι οντως ειναι εντελως ξυστα και ειναι λαθος..γενικα δεν βγαζεις ακρη..ενα ς οδηγος μπορει να περασει ποιο μεσα απο οσο εσυ υπολογιζεις γενικα ειναι πολλοι οι παραμετροι...

και εγω 12 χρονια θεατης στο ακροπολις δεν λεω εχω ρισκαρει καποιες φορες...βλεπεις ατομα ζωα που καθονται στο εξωτερικο της στροφης καθαρη αυτοκτονια δλδ...

ελπιζω αυριο να ριξει μια ψιχαλα ετσι για την σκονη!και περσι στο shakedow ειχε ριξει ενα ψιλο ισα ισα και δεν ειχε καθολου σκονη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.