Leonapo Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2012 Καλησπερα φιλες κ φιλοι, εχω το πρακατω θέμα κ θα ηθελα την γνωμη σας, σε win7 64-bit, κανωντας δεξι κλικ στο Personalize βγαινει το μνμ explorer.exe no such interface supported επιπλεον δεν μπορω ν ακουσω τα mp3, να δω videos μου , κ ουτε να δημιουργησω νεο λογαριασμο στα win 7. Μπηκα σε διαφορα forums κ προτεινουν reinstall win 7 αλλα θα ηθελα να το αποφυγω, και system restore αλλα δεν εχω καποιο point έχει κάποιος αντιμετωπισει αυτο το θεμα ωστε να με βοηθησει να το λυσω ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Μήπως έχεις w7 starter και δεν υποστηρίζει aero/δεν έχει media player;Τώρα σου δημιουργήθηκε το πρόβλημα, ή υπήρχε εξ'αρχής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Μάϊος 12, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Για επιδιόρθωση του συστηματος χωρις επανεγκατασταση:Ανοιξε cmd "as administrator"γραψε την εντολη:sfc /scannowAν εχεις αποριες διαβασε περισσοτερα στο λινκ:SFC /SCANNOW Command - System File Checker - Windows 7 Forums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonapo Μάϊος 13, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Το προβλημα εμφανιστηκε μετα απο clean-repair registry που εκανα.sfc /scannow το εκανα κ χθες κ σημερα εδειξε οτι ολα ειναι οκ.Μήπως έχεις w7 starter και δεν υποστηρίζει aero/δεν έχει media player; θα μπορουσες να μου εξηγησεις τι εννοεις;τι αλλη λυση να υπαρχει;σας ευχαριστω κ τους 2 παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonapo Μάϊος 21, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 έκανα format έσωσα αρχεία κ όλα οκ πάλι ευχαριστώ για τις λύσεις που μου προτείνατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.