Jump to content

Επιτελους ρε γα**το!!!!

unseen

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 21:31]

Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι η as8 εχει τα ιδια χαλια με τις asus p4*800. Φοβερο undervolting... Απο βιος 1,5125 στα windows με μονο prime 1,41 :( Οι θερμοκρασιες φτανουν στα 3950 με διπλο πι στα 63.

Μήπως επειδή ο πρεσκοτ τραβάει τα κέρατά του? επίσης το 1.41 το δίνει σταθερά τουλάχιστον? τα μοσφετ τα ψύχεις? πάντως αυτές οι θερμοκρασίες με boxed ψύκτρα και πρεσκοτ... απίστευτες μου φαίνονται.:nothing:

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Μήπως τελικά έκανα μλκ που κυνηγούσα να βρώ και να πάρω North???

Καλοδούλευτος!!!! :clap:

Ελπίζω να μην ξέχασες την υποσχεση σου Χρηστάκη :whistling Καλό το τεμάχιον σου τελικά

Λετε τελικά να πάνε όλοι καλα? μια που και του Βαιου περίπου έτσι συμπεριφέρεται Σίγουρα με μόνο 2 επεξεργαστές δεν μπορείς μα βγάλεις αξιόπιστα συμπεράσματα αλλα ..................:blink:

Αντε να τον κρυώσουμε και λίγο να δούμε και έτσι τι ψάρια πιάνει

Αρχική απάντηση από JiMk

Μήπως επειδή ο πρεσκοτ τραβάει τα κέρατά του? επίσης το 1.41 το δίνει σταθερά τουλάχιστον? τα μοσφετ τα ψύχεις? πάντως αυτές οι θερμοκρασίες με boxed ψύκτρα και πρεσκοτ... απίστευτες μου φαίνονται.:nothing:

Στη μητρικη δεν εχω βαλει τιποτα. Οπως την δινει η abit. To 1,41 παιζει μεχρι 1,44

Αρχική απάντηση από chrisbmw150

o skata :p :p :p :p :p :p

Ακριβώς οι σκέψεις μου :hehe:

Μας έκανες ζημιά unseen :) μπράβο παλικάρι μου, καλορίζικο.

Να και μερικες πρωινες φωτο !!

Η παρακατω ειναι για τον απιστο μιχαλη... (ξερει αυτος)

post-60-1416071117,7668_thumb.jpg

Πολυ καλο κοματι unseen! Φοβερα αποτελεσματα!

Ωραια η πατεντα με την ψυξη μνημων! Φαν απο πλαινο κουτιου δεν ειναι αυτο?? Κατι κουτια εχουν τετοιο φαν νομιζω!

Και παλι μπραβο!

ναι κατι π@π@ριες κουτια που πουλουσε η quest πριν κανα δυο-τρεια χρονια

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR

Μεγειά Unseen ! Με το καλό και Chilled καταστάσεις και 4.5g+ !!!

Κωστα μας βλεπω ολους με prescott!!! :D

Χεχε! Καλα το καταλαβα! Ειχα στησει καποια εκεινη την εποχη αλλα οχι απο quest!

Αρχική απάντηση από unseen

Πρεπει να ειναι το καλυτερο πι που υπαρχει στα 3900 νομιζω.

με 1 giga μνημες 2-2-2-5 2χ512 ή 4χ256 πιστευω θα πεσει ακομα 1 sec. ;)

δεν βρηκα πουθενα κατω απο 34.. ο macci στα 3940 εκανε 34 πριν κανα 8μηνο

δωσε κανα λινκ...Αααα να πω πως δεν εχω πειραξει τιποτα απο αυτα τα game,street ,f1 και κατι τετοια που εχει... τα εχω ολα στο auto

Απο Abit δεν ξερω αλλα οπως με την asus μπορεις να βρεις τα καλυτερα με την βοηθεια του everest (δεσε στο Tools post του enduracell) με το benchmark memory read & write. :)

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 11:06]

ναι κατι π@π@ριες κουτια που πουλουσε η quest πριν κανα δυο-τρεια χρονια

WTF έχω και γω ένα τέτοιο απο ένα σκ@τοcase.:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.