Jump to content

Επιτελους ρε γα**το!!!!

unseen

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ολο το καλοκαιρι δεν μου καθησε ενας καλος επεξεργαστης....ολο μπανανες...

Γυρισε επιτελους ο τροχος...θα γα**σει και ο unseen!!

Αυτη τη στιγμη τελειωσε η εγκατασταση σε εναν LGA775 3,2@3,9 με την box ψυκτρα και 1,45vcore πανω στο γνωστο motherboard της abit as8.

επιτελους!!!!

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Kαλα ρε ποτε πρόλαβες πριν μιση ωρα εφυγες απο το σπ'ιτι μου:blink:

Οποτε μολις βρήκα τον καινούργιο μου επεξεργαστή και μητρική ...........χεχεεχεχε:p

Μεγειέςςςςςςςςςςς

ΑΨΟΓΟΣ!

xmmmm ελα να βλέπω αγγελία τον 3.0!!!!

Αρχική απάντηση από eleven

Οποτε μολις βρήκα τον καινούργιο μου επεξεργαστή και μητρική ...........χεχεεχεχε:p

Μεγειέςςςςςςςςςςς

μάλλον όχι έεεε??? :bye:

Ρε μιχ εισαι γουρλης τι να κανουμε...! Και ακομα δεν δοκιμασα παραπανω...!

Ειναι απιστευτο οτι ειμαι σταθεροτατος εδω με την box την ψυκτρα!!

Αν ειναι μεσα στην βδομαδα θα παω να φταιξω νεο can για το dry ice αφου δεν ειναι ιδιες οι τρυπες..!!!

post-60-1416071114,2422_thumb.jpg

δεν ειναι δικά μου λογια αλλα του unseen για το πακέτο........

Κωστα αποτι ειδα στην μητρική μαλον αν σκεφτεσαι να πάρεις μια τέτοια θα χρειαστεί να τροποποιησεις την βάση του προμηθεα σου Εχει και τους 2 πυκνωτές %$#$#$#$$ σε πολύ άβολο μέρος αλλα νομίζω οσο αφορα τα μπλόκ τουλάχιστον στα μελοντικά φτιάχνεται εύκολα :rolleyes:

Αρχική απάντηση από eleven

δεν ειναι δικά μου λογια αλλα του unseen για το πακέτο........

με μπέρδεψες:p

καλά unseen αστέρι κομμάτι... αρκεί να ακούει στην τάση ώστε να ανέβει και πολύ ακόμα..

εε...για καθηστε φρονιμα!! μη μου πατε κοντρα γιατι ετσι και τα παρω θα βαλω και νερο!

Θα τρελαθω !!! Ειμαι ακομα με την Box την ψυκτρα και με ρευμα 1,5375!!

post-60-1416071114,2595_thumb.jpg

Τα χαρακτηριστικα του ειναι:

Pentium4 540 (3,2)

SL7J7 Malay

L416A849

Package Date 06/10/04

Version# :C70370-001 1,4max

Αρχική απάντηση από unseen

:p α ρε νεος...

ΛΟΛ ετσι καμαρι μου ....βρες και μια μητρικη για P III 733 και θα τσονταρω και για το κανιστρο....!!!!

Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι η as8 εχει τα ιδια χαλια με τις asus p4*800. Φοβερο undervolting... Απο βιος 1,5125 στα windows με μονο prime 1,41 :( Οι θερμοκρασιες φτανουν στα 3950 με διπλο πι στα 63.

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 19:22]

ΛΟΛ ετσι καμαρι μου ....βρες και μια μητρικη για P III 733 και θα τσονταρω και για το κανιστρο....!!!!

Ελα βρηκα μια Qdi Αdvance 9 εδω πεταμενη... Παρτη στην κανω δωρο για το πτυχιο σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.