Tsakonas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2012 Oh hai! Εκει που τσεκαρα τις επιδοσεις του vodafone 3G στο ipad, κατεβασα το speedtest app ,για να δω πως θα κατεβαζω hd pr0n.Βλεπω στην αρχη "hosted by vodafone" ,λεω θαχουμε ενα αβανταz στο benchmark..Και τι να δω...4 mbit download3,8 mbit upload60 ms pingLol wut??!!!?Gmail θελω να μπω και ψιλοκομπιαζει...Εδω σπιτι με wifi και 1 μετρο απτο ρουτερ βγαζει 5/0,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Δοκίμασε με vodafone 3g να μπείς από το Ιpad σε site με φωτογραφίες, επέλεξε μερικές και σώσε τις στην μνήμη, κάνε το ίδιο με τις ίδιες φωτο από το pc σου από άλλη συνδεση (hol/otenet etc). Συγκρινε τα kb που καταλαμβάνουν σε ipad & pc.... surprise ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 12, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Oh hai! Εκει που τσεκαρα τις επιδοσεις του vodafone 3G στο ipad, κατεβασα το speedtest app ,για να δω πως θα κατεβαζω hd pr0n.Βλεπω στην αρχη "hosted by vodafone" ,λεω θαχουμε ενα αβανταz στο benchmark..Και τι να δω...4 mbit download3,8 mbit upload60 ms pingLol wut??!!!?Gmail θελω να μπω και ψιλοκομπιαζει...Εδω σπιτι με wifi και 1 μετρο απτο ρουτερ βγαζει 5/0,5 και που ειναι το πτοβλημα δλδ; και εγω τοσο πιανω νε βονταφον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 13, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 και που ειναι το πτοβλημα δλδ; και εγω τοσο πιανω νε βονταφονΑν μπορει φορητη συσκευη να πιασει σε παραλια του λαυριου 4mbit upload σε δικτυο gsm 3τινα συμβαινουν Η η βοδαφον εχει εξωγηινη τεχνολογιαΗ παιζει καποιο τρελλο bugΗ μαγειρευονται τα αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 13, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Η η βοδαφον εχει εξωγηινη τεχνολογια HSPA+ DC (High Speed Packet Access, Dual Carrier) λέγεται, και θεωρητικά πιάνει τα 42 mbps στο downlink και τα 11mbps σε uplink Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 13, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] μάλλον το speedtest μετρά όπως θέλει. Σπίτι μου με connx και 509kbps upload το speedtest στο κινητό (που είναι με wifi πάνω στο router) δίνει 970kbbs up !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 13, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Αν μπορει φορητη συσκευη να πιασει σε παραλια του λαυριου 4mbit upload σε δικτυο gsm 3τινα συμβαινουν Η η βοδαφον εχει εξωγηινη τεχνολογιαΗ παιζει καποιο τρελλο bugΗ μαγειρευονται τα αποτελεσματαδε παιζει bugμολις εστειλα ενα αρχειο 5.6ΜΒ σε λιγοτερο απο μισο λεπτο στο εμαιλ μου με βονταφον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.