romin Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2012 Πρόγραμμα διαχείρισης οικονομικής επιχείρησηςΈχω κατεβάσει το trial αυτού του προγράμματος http://www.lexiconsoftware.gr/moneyfest.asp . Το δουλεύω εδώ και κάποιες μέρες. Είμαι μεν ικανοποιημένη αλλά επειδή σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά θα ήθελα αν κάποιος το δουλεύει (εδώ και αρκετό διάστημα) να με πληροφορήσει σχετικά με την υποστήριξη και ότι παραπάνω γνωρίζει. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
papavr Μάϊος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Νομίζω πως μπορώ να σε βοηθήσω. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το δουλεύουμε στην επιχείρηση που εργάζομαι εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον. Όσον αφορά την υποστήριξη που λες η συνάδελφος μου έχει επικοινωνήσει με εταιρεία και γενικά είναι πολύ εξυπηρετικοί, μάλιστα τελευταία επειδή χρειαζόμασταν κάποιες παραπάνω λειτουργίες λογω των απαιτήσεων της δουλειάς μας τις προσέθεσαν. Αν δεν κάνω λάθος (επειδή έχει καιρό που το αγοράσαμε) είναι και οικονομικό. Εγώ σε συμβουλεύω να το αγοράσεις πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mater87 Οκτώβριος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Εγώ δουλεύω το Moneyfest express είναι για μικρότερες επιχειρήσεις και είναι καλό και πολύ απλό πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.