Jump to content

GΤΧ580 tdr error

christaras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα εχω την 580 και αντιμετωπιζω crasharismata.Τρεχω το whocrashed και μου βγαζει το εξης

crash dump file: C:\Windows\Minidump\050912-8954-01.dmp

This was probably caused by the following module: nvlddmkm.sys (nvlddmkm+0xC3BAE4)

Bugcheck code: 0x116 (0xFFFFFA800D0754E0, 0xFFFFF880108AFAE4, 0xFFFFFFFFC000009A, 0x4)

Error: VIDEO_TDR_ERROR

file path: C:\Windows\system32\drivers\nvlddmkm.sys

product: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 301.24

company: NVIDIA Corporation

description: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 301.24

Bug check description: This indicates that an attempt to reset the display driver and recover from a timeout failed.

A third party driver was identified as the probable root cause of this system error. It is suggested you look for an update for the following driver: nvlddmkm.sys (NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 301.24 , NVIDIA Corporation).

Google query: nvlddmkm.sys NVIDIA Corporation VIDEO_TDR_ERROR

το προβλημα εμφανιζεται ειτε με Opera, ειτε βλεπω ταινια και στο μονο παιχνιδι που μου το κανει ειναι το assassins.μπορει να παιζω crysis2,bf3,cod mw,metro με 900/2250 για 3 ωρες και να μην εχει κανενα θεμα....εχω δοκιμασει drivers/directx update memory test stress test την καρτα, τιποτα ολα χωρις error.....εχω γυρισει και default το pc χωρις oc.Εχω googlari κανα 3ωρο αλλα δεν βρικα ακρη.Αν καποιος εχει λυση ας βοηθησει ευχαριστω

Περαν του προφανους οτι τρέχεις με beta drivers και φροντισε να αντικαταστασεις με τους κανονικους τους 296.10 οτιδήποτε άλλο ειναι πολυ πιο απίθανο να συμβαινει (υπερθερμανση, προβληματικη κάρτα κλπ.)

Εδώ μπορεις να βρεις και άλλες πληροφορίες περι του bug και πως απενεργοποειται το BSOD.

Mike's Technology and Finance Blog: Troubleshooting 0x116 VIDEO_TDR_ERROR

εχω δοκιμασει 4 διαφορετικους drivers μαζι με τους 296.10 και ολα αυτα στο google τα εχω διαβασει.απο θερμοκρασιες ειμαι μια χαρα psu 1000w.το αν η καρτα ειναι προβληματικη πως μπορω να ειμαι σιγουρος? εγγυηση εχει

Εφοσον αλλαξες αρκετους drivers καλο θα ηταν να τρεξεις και μια το nvidia cleanup μηπως τυχον εχει μεινει κάποια ρυθμιση προβληματική.

Οσο για να βεβαιωθεις αν ειναι προβλημα της καρτας, πρεπει τουλαχιστον να δοκιμασεις μια καθαρη εγκατάσταση των windows.

Επισης στο λινκ που σου δωσα αναφερει εναν τροπο που μπορεις να απενεργοποιησεις το TDR οποτε τουλαχιστον να μην σου βγαζει μπλε οθονη.

ολα αυτα εχουν γινει και δεν αλλαζει κατι.ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα να απαντησει καποιος που του εχει τυχει αλλιως θα την κανω rma

παντως στο net εχει πολλα ιδια περιστατικα και με ΑΤΙ καρτες

Αφου εχει θεμα και με ΑΤΙ μαλλον θα ειναι προβλημα του game.

Tρεξε 1-2 φορες vantage και 3d mark 11 και αν στα βγαλει η καρτα σου δεν εχει προβλημα.

η καρτα βγαζει 3d mark οσες φορες και να το δοκιμασω . απο οσα διαβασα στο net κατι με τους drivers φταει και σε οσους εχει γινει ουτε με format δεν φτιαχνεται. Ξερει κανεις καποιο προγραμμα ωστε να στρεσσαρω την μνημη της καρτας?εκτος του occt που ουτε αυτο μου εβγαλε error...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.