serpico75 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2012 Καλησπέρα.Έχω εγκατεστημένο εδώ και χρόνια σε server και laptop το Your Uninstaller 2010 και όλα είναι καλά.Το έχω και σε αρχείο και το έχω εγκαταστήσει και σε άλλους υπολογιστές:επίσης όλα καλά.Πριν λίγες ημέρες, έφερα τον υπολογιστή ενός φίλου στο σπίτι για να του εγκαταστήσω τα Windows. Πριν κάνω το format, τον έβαλα στο δίκτυο για να κρατήσω backup ό,τι αρχεία ήθελε. Ο υπολογιστής του είχε κάποιον ιό που πέρασε στο δίκτυό μου και η επίδραση που έχει είναι να μου μετατρέψει κάποια γράμματα (ελληνικά) σε wingdings χαρακτήρες.Έχω δοκιμάσει να ξαναεγκαταστήσω τα αρχεία γραμματοσειρών στα Windows σε server και laptop, αλλά τίποτα. Ήμουν σίγουρος, άλλωστε, ότι είναι κάποιος ιός, και πως το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό, ώστε να λυθεί με μία απλή αντιγραφή αρχείων γραμματοσειρών.Για να μην σας τα πολυλογώ, κατάφερα να βρω ότι το πρόβλημα έχει μεταφερθεί στο setup αρχείο του Your uninstaller που είχα. Δεν ξέρω πώς, αλλά ο ιός, για κάποιο λόγο πήγε και κόλλησε στο αρχείο εγκατάστασης του Uninstaller. Το απέδειξα αυτό κάνοντας μία πρόχειρη εγκατάσταση XP (format), εγκαθιστώντας την εφαρμογή που μου χαλώνται οι ελληνικοί χαρακτήρες και το Your uninstaller. Πριν εγκαταστήσω το Uninstaller, οι χαρακτήρες στην εφαρμογή είναι εντάξει. Μόλις το εγκαταστήσω, χαλάνε. Σίγουρα, λοιπόν, φταίει αυτό.Το έχω scan-άρει με antivirus και anti-malware, αλλά δε βρίσκεται κάτι.Έχω Google-άρει για το σχετικό θέμα, αλλά, δυστυχώς, δε μπορώ να βρω κάτι.Μπορείτε να με βοηθήσετε;Υ.Γ. Έχω κάνει scan με antivirus & antimalware σε laptop & server χωρίς αποτέλεσμα.Ευχαριστώ για το χρόνο σας !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.