Jump to content

Hipro τρεμε!!

Shidokanjohn

Recommended Posts

Lol.....ολα τα λουλουδια το καλοκαιρι τα βγαζουν στην φορα????Η ζεστη θα φταιει μαλλον!

Του τελειώνει σε 44sec και έχει και απαιτήσεις ο τύπος...... Εμένα με μάπα μνήμη και στα 3.6GHz και πάλι του ρίχνω στ' αυτιά!!!! Τελειώνει στα 43sec....

Μάλλον ήταν μεθυσμένος όταν έγραφε το post! :hehe:

Κάτι πιο βαρύ, από Μ..........

Απο site που ο admin κανει ban τον moderator του, τι παραπανω να περιμενει κανεις;...

Αρχική απάντηση από Chosen

Απο site που ο admin κανει ban τον moderator του, τι παραπανω να περιμενει κανεις;...

Tους καλυτερα...ΛΟΛ

καλα sorry δηλαδη αλλα το 44 το εχουν για καλο χρονο στο superpi??????κακα τα ψεματα δεν μπορεις να εισαι παντα πρωτος παντα θα υπαρχει και καποιος καλυτερος,αυτο που μετραει ειναι να κανεις το καλυτερο που μπορεις με αυτα που εχεις.....και αν δεν σου φτανει το παρατας το σπορ :)

Αρχική απάντηση από Chosen

!!!! Έλεος λύθηκα στα γέλια !!!

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 15:52]

XAxXAxXAxXAxXAxXAXAXaxxXAXXAxaxax κορυφαιο :tomato: :tomato: :tomato:

Αρχική απάντηση από Vagouridis

E οχι και μπαν.....delete account.

:hehe: :hehe: :hehe:

ΥΓ. Δεν είμαι μέλος στο thelab, Texnokosmos Rulezzz

Μα καλά πόλεμο έχουμε; Έλεος!:dots:

Τι να πώ. Θλιβερή έκδοση ανθρώπου; τέσπα...:shutup:

Παρεπιπτώντος δεν καταλαβαινω τα σχολία σας...... ο τύπος εκεί δεν είπε τιποτα παράξενο για τον Hipro όλα τα post που έκανε προφανώς πηγάζουν απο άγνοια και οι υπολοιπες απαντήσεις που πήρε, απλως προσπαθούσαν να του εξηγήσουν,

Δεν νομίζω να γεννηθήκαμε ειδικοι σε αυτά που κάνουμε... ακόμα και ο Hipro φαντάζομαι θα έχει περάσει απο πάρα πολλά στάδια μεχρι να φτάσει εκεί που είναι τώρα

...κάνω αυτό το Post με αφορμή τους χαρακτηρισμού που ακούστηκαν

Ουδεμία σχέση έχω με το Texnokosmos,TheLab :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.