digitaltiger Μάϊος 12, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Εγώ απορώ πως δεν έχουμε δει κάτι αντίστοιχο στην αγορά, πολύ έξυπνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 12, 2012 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 να πω κάτι μεν άσχετο αλλά θα μου άρεσε αν γινόταν !!!γιατί δεν κάνουμε μια thelabikh συγκέντρωση και να φτιάξουμε κάτι σαν thelab.gr ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 12, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Ωραίος ρε παίχτη. Θα μοντάρω καμιά mugen2 (ούτε αυτήν έχει πατημένα heatpipes) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Μάϊος 12, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Ωραίος ρε παίχτη. Θα μοντάρω καμιά mugen2 (ούτε αυτήν έχει πατημένα heatpipes) Μακαρυ συντροφε οτι καλυτερο σου ευχομαι μου φαινεται θα γινει επανασταση στην ψυξη με water&aircool οπως εχω γραψει ποιο πριν θα γινουν βελτιωσεις απλα λογο χρονου και χρηματος δεν υπαρχει αρκετο, σας υποσχομαι ομως οτι θα σας κρατησω με μεγαλες εντυπωσεις, υπομονη συντροφοι-φισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GATHUNTER Μάϊος 13, 2012 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 το γνωριζω αυτο συντροφε, οταν θα εχω και αλλα λεφτα στην ακρη θα βγαλθουν οι σωληνες και θα μπουν μαλλον χαλκοσωληνες αν θα μπορεσω γιατι οπως καταλαβαινεις η διαμετρος του ειναι μολις 6mm. Η διασταση χαλκοσωληνας που θες δεν ειναι σε μετρικο συστημα αλλα σε ιντσας. Ειναι 1/4 και ειναι η πιο μικρη σωληνα στα ψυκτικα. Θα την βρεις πολυ ευκολα σε οποιοδηποτε καταστημα με ψυκτικα. Ειναι ευκολοδουλευτη. Ειναι η πιο ευπλαστη σωληνα με τον μικροτερο κινδυνο τσακισματος λογο του μεγεθους της. Μπορεις πολυ ευκολα να την κωλησεις πανω στα hitpipes της ψυκτρας. Θες μονο ενα map gas με ενα φλογιστρο και μια βεργα χαλκοκωλισης. Η πατεντα σου ειναι αυτο που περιμενα να δω εδω και καιρο μιας και εχει πολυ μικροτερο κοστος απο οτιδηποτε αλλο μιας και δεν χρειαζεται ψυγειο/codeser. Για οποια απορια εχεις γυρω απο τις σωληνες(τι και πως) ευχαριστως να σου απαντουσα. Εαν φτασεις στο σημειο να κανεις κωλυματα και να βαλεις χαλκοσωληνες πες το και θα σου γραψω πως και τι αναλυτικοτερα. Βεβαια το κερδος να βαλεις χαλκοσωληνες απο τις πλαστικες ειναι σαν να εχεις δυο hitpipes που διατρεχουν την οποια αποσταση θα εχουν μεχρη να βρουν την αντλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 13, 2012 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 μου φαινεται θα γινει επανασταση στην ψυξη με water&aircool Kingwin Gladiator Hybrid CPU Cooler Review Water/air cooled hybrid CPU cooler from Scythe | | FareastgizmosFareastgizmos New Hybrid air+water cooler Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmy16 Μάϊος 20, 2012 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Παιχταρα μου...φοβερη πατεντα.Ο τζαμπας ζει και βασιλευει.Κοιτα μην κανεις καμια πατεντα με χαλκοσωληνα ψυκτικου,ωστε να γεφυρωσεις τα κοματια που εχεις βαλει λαστιχο και να μην κινδυνευεις να στα τιναξει και γεμισει ο τοπος νερο.Καλο το μπουκαλι και το μεγαλο πλεονεκτημα του οτι αλλαξεις το νερακι τακτικα με κρυο(το καλοκαιρακι) απο το ψυγειο και ριχνεις κι αλλο τις θερμοκρασιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.