Jump to content

Μια Μικρη Πατεντα (ψυξη/OC)

Iraklis

Recommended Posts

Ωραίος ρε παίχτη. Θα μοντάρω καμιά mugen2 (ούτε αυτήν έχει πατημένα heatpipes)

Μακαρυ συντροφε οτι καλυτερο σου ευχομαι :)

μου φαινεται θα γινει επανασταση στην ψυξη με water&aircool :hehe:

οπως εχω γραψει ποιο πριν θα γινουν βελτιωσεις απλα λογο χρονου και χρηματος δεν υπαρχει αρκετο, σας υποσχομαι ομως οτι θα σας κρατησω με μεγαλες εντυπωσεις, υπομονη συντροφοι-φισες :)

το γνωριζω αυτο συντροφε, οταν θα εχω και αλλα λεφτα στην ακρη θα βγαλθουν οι σωληνες και θα μπουν μαλλον χαλκοσωληνες αν θα μπορεσω γιατι οπως καταλαβαινεις η διαμετρος του ειναι μολις 6mm.:hm:

Η διασταση χαλκοσωληνας που θες δεν ειναι σε μετρικο συστημα αλλα σε ιντσας. Ειναι 1/4 και ειναι η πιο μικρη σωληνα στα ψυκτικα. Θα την βρεις πολυ ευκολα σε οποιοδηποτε καταστημα με ψυκτικα. Ειναι ευκολοδουλευτη. Ειναι η πιο ευπλαστη σωληνα με τον μικροτερο κινδυνο τσακισματος λογο του μεγεθους της. Μπορεις πολυ ευκολα να την κωλησεις πανω στα hitpipes της ψυκτρας. Θες μονο ενα map gas με ενα φλογιστρο και μια βεργα χαλκοκωλισης.

Η πατεντα σου ειναι αυτο που περιμενα να δω εδω και καιρο μιας και εχει πολυ μικροτερο κοστος απο οτιδηποτε αλλο μιας και δεν χρειαζεται ψυγειο/codeser.

Για οποια απορια εχεις γυρω απο τις σωληνες(τι και πως) ευχαριστως να σου απαντουσα. Εαν φτασεις στο σημειο να κανεις κωλυματα και να βαλεις χαλκοσωληνες πες το και θα σου γραψω πως και τι αναλυτικοτερα. Βεβαια το κερδος να βαλεις χαλκοσωληνες απο τις πλαστικες ειναι σαν να εχεις δυο hitpipes που διατρεχουν την οποια αποσταση θα εχουν μεχρη να βρουν την αντλια.

Παιχταρα μου...φοβερη πατεντα.

Ο τζαμπας ζει και βασιλευει.

Κοιτα μην κανεις καμια πατεντα με χαλκοσωληνα ψυκτικου,ωστε να γεφυρωσεις τα κοματια που εχεις βαλει λαστιχο και να μην κινδυνευεις να στα τιναξει και γεμισει ο τοπος νερο.

Καλο το μπουκαλι και το μεγαλο πλεονεκτημα του οτι αλλαξεις το νερακι τακτικα με κρυο(το καλοκαιρακι) απο το ψυγειο και ριχνεις κι αλλο τις θερμοκρασιες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.