LazyGreek Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2012 Είναι λίγο επείγον παιδεία για αυτό τα φώτα σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε.Ανοίγω το PC σήμερα και δεν μου έβρισκε τον έναν τον SSD.Αυτό το πρόβλημα γενικά υπήρχε με την προηγόυμενη πλατφορμαFx-8120 Asus crosshair VΚαι είτε έτρεχα το Repair μέσα από το CD των WindowsΗ άλλαζα sata και τον έβρισκεΗ (το οποίο δούλευε τις πιο πολλές φορές) αφού έβλεπα ότι δεν υπήρχε το άφηνα να μπουτάρει Windows και μετά έκανα shut down το άφηνα για 2 λεπτά και το ξανα άνοιγα και τον έβρισκε κανονικά.Τώρα τίποτα απ'ολα αυτά δεν δουλεύει.Χθες το βράδυ τον είχα αφήσει ανοιχτό.Μου λέει η κοπέλα μου πάτησα το Sleepσημέρα ήταν κλειστόςΠατάω power buttonμου έβγαλε κάτι για Restore αλλά συνέχισα στα Windows και από τότε δεν βλέπει τον SSD και έχω δοκιμάσει τα ΠΑΝΤΑ και μέσα από CMD κάτι επιλογές που βρήκα στο Internet τίποτα..και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω και σκέφτομαι ένα φορματνα περάσω τα windows στον καλό τον SSD και από εκεί και πέρα βλέπουμεάμα θα τον βρεί και τα σχετικάστον καλό έκανα Firmware update πράγμα που δεν γίνοτανε στην παλιότερη πλατφορμα (δεν ξέρω τον λόγο|)ότι μπορείτε να μου πείτε δώστα τα φώτα σας και όσο πιο γρήγορα μπορείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Μάϊος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Για ποιον ssd μιλαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 11, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Δοκίμασε με άλλο σατο-καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάϊος 11, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 ADATA s510 120 GB Δοκίμασα και με άλλο καλώδιο Venom τίποτα.. Τώρα έκανα Format περνάω Drivers και δοκιμάζω. Να ψώφησε δεν νομίζω.. Κάτι έχει κολλήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Μάϊος 11, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Κάνε ενα Clear cmos και ξαναδοκίμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάϊος 11, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Τίποτα παίδες ακόμα δεν τον βρίσκει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Μάϊος 11, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Ποιο firmware ειχε θυμασαι? Αν ηταν παλιο το firmware και τον εβαλες sleep, μπορει να brickαρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Μάϊος 11, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Γύρνα το bios σε ide mode για τους δίσκους,βγάλε αυτόν που δουλεύει απο το μηχάνημα και bootαρε αυτό downloads.Δοκίμασε να δεις αν τον βλέπει με αυτά,αν τον βλέπει κάνε firmware update και καθαρισέ τον.Μετά restart γύρνα πάλι το bios σε Raid/AHCI και ξαναβάλτον στο Array. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάϊος 11, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Ποιο firmware ειχε θυμασαι? Αν ηταν παλιο το firmware και τον εβαλες sleep, μπορει να brickαρε...Το Firmware update το έκανα σε αυτόν που δουλεύειτον άλλον δεν τον έβρησκε καν.Και απλώς το θύμηθικα και λέω κάτσε να το κάνω στον καινούριο.Γύρνα το bios σε ide mode για τους δίσκους,βγάλε αυτόν που δουλεύει απο το μηχάνημα και bootαρε αυτό downloads.Δοκίμασε να δεις αν τον βλέπει με αυτά,αν τον βλέπει κάνε firmware update και καθαρισέ τον.Μετά restart γύρνα πάλι το bios σε Raid/AHCI και ξαναβάλτον στο Array.Οκευ θα το κάνω αύριο και θα σας έχω updateτώρα είδη τα συμάζεψα όλα και μπαίνω BF3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούνιος 18, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 Λοιπόν παίδες έκανα Clear Cmos τίποτα..Τον άλλαξα σε όλα τα διαθέσημα τα SATA τίποταΆλλξα και 3 καλόδια τίποτα.θα κάνω το τελευταίο που λέει [MENTION=11525]grathk[/MENTION]και θα επιστρέψω με EDIT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 24, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Μάλλον ο σκληρός είναι για επιστροφή :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούνιος 27, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 Παίδες τον δοκίμασα σε 2 PC..Τίποτα πουθενά ο SSD πάω για RMA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιούνιος 28, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2012 RMA αναγκαστικα. Δεν βλεπω να υπαρχει αλλη λυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.